hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elég jól néz ki Kenyeres Bálint filmjének a plakátja

A Tegnap című film Locarnóban is versenyzik, Magyarországon pedig szeptemberben mutatják be a "napsütéses film noirt".

hirdetés

Kenyeres Bálint első nagyjátékfilmjét, a Tegnapot szeptember 13-án mutatják be a magyar mozik. Bár ez lesz az egész estés filmje, Kenyeres a rövidfilmjei, a Zárás, a Hajnal előtt és a Repülés története révén viszonylag ismert figurája a kétezres években kibontakozó új magyar filmnek. Rövidfilmjei megjárták annak idején Cannest és Velencét, a Hajnal előtt az Európai Filmakadémi díját is elnyerte. Színészként is szerepelt több filmben, például a Rengetegben, de az is régen volt.

Első nagyjátékfilmje mindenesetre a Locarnói Filmfesztivál versenyprogramjába került be, ott lesz a magyar premier előtt látható. Oda készült a film nemzetközi plakátja, ami szép lett, lent látható és Csontos Eszter készítette, az alatta olvasható leírással pedig nagyjából kirajzolódhat egy kép arról, hogy mire számíthatunk. Marokkóban forgatták a filmet, és "napsütéses film noirként" hivatkoznak rá.

A Tegnap történetének középpontjában egy svájci üzletember áll, aki fiatalkori szerelmi kalandja után majd húsz évvel tér vissza az észak-afrikai országba, ezúttal üzleti okokból. A küldetése azonban hamar rejtélyek labirintusába vezeti, ahol múlt és jelen végzetesen összefonódik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés