hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elég jól néz ki Kenyeres Bálint filmjének a plakátja

A Tegnap című film Locarnóban is versenyzik, Magyarországon pedig szeptemberben mutatják be a "napsütéses film noirt".

hirdetés

Kenyeres Bálint első nagyjátékfilmjét, a Tegnapot szeptember 13-án mutatják be a magyar mozik. Bár ez lesz az egész estés filmje, Kenyeres a rövidfilmjei, a Zárás, a Hajnal előtt és a Repülés története révén viszonylag ismert figurája a kétezres években kibontakozó új magyar filmnek. Rövidfilmjei megjárták annak idején Cannest és Velencét, a Hajnal előtt az Európai Filmakadémi díját is elnyerte. Színészként is szerepelt több filmben, például a Rengetegben, de az is régen volt.

Első nagyjátékfilmje mindenesetre a Locarnói Filmfesztivál versenyprogramjába került be, ott lesz a magyar premier előtt látható. Oda készült a film nemzetközi plakátja, ami szép lett, lent látható és Csontos Eszter készítette, az alatta olvasható leírással pedig nagyjából kirajzolódhat egy kép arról, hogy mire számíthatunk. Marokkóban forgatták a filmet, és "napsütéses film noirként" hivatkoznak rá.

A Tegnap történetének középpontjában egy svájci üzletember áll, aki fiatalkori szerelmi kalandja után majd húsz évvel tér vissza az észak-afrikai országba, ezúttal üzleti okokból. A küldetése azonban hamar rejtélyek labirintusába vezeti, ahol múlt és jelen végzetesen összefonódik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A DekoRatio Branding & Design Studio által tervezett Anjuna Ice Pops csomagolása is Red Dot-díjat nyert.

Október 30-ig várjuk a nevezéseket a járványhelyzethez igazított RGB-re. A zsűri elnöke idén is Vargha Balázs, a MOME Tervezőgrafika tanszékének vezetője lesz.

A műsor producere Máté Krisztina, az adások heti rendszerességgel lesznek láthatóak.  

A Business Class csütörtökönként érkezik a legfontosabb kereskedelmi témákkal.

Beleznai Márk METU-s vizsgafilmje, az Agapé is ott szerepel az idei Cinéfondation válogatásában.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés