hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elég jól néz ki Kenyeres Bálint filmjének a plakátja

A Tegnap című film Locarnóban is versenyzik, Magyarországon pedig szeptemberben mutatják be a "napsütéses film noirt".

hirdetés

Kenyeres Bálint első nagyjátékfilmjét, a Tegnapot szeptember 13-án mutatják be a magyar mozik. Bár ez lesz az egész estés filmje, Kenyeres a rövidfilmjei, a Zárás, a Hajnal előtt és a Repülés története révén viszonylag ismert figurája a kétezres években kibontakozó új magyar filmnek. Rövidfilmjei megjárták annak idején Cannest és Velencét, a Hajnal előtt az Európai Filmakadémi díját is elnyerte. Színészként is szerepelt több filmben, például a Rengetegben, de az is régen volt.

Első nagyjátékfilmje mindenesetre a Locarnói Filmfesztivál versenyprogramjába került be, ott lesz a magyar premier előtt látható. Oda készült a film nemzetközi plakátja, ami szép lett, lent látható és Csontos Eszter készítette, az alatta olvasható leírással pedig nagyjából kirajzolódhat egy kép arról, hogy mire számíthatunk. Marokkóban forgatták a filmet, és "napsütéses film noirként" hivatkoznak rá.

A Tegnap történetének középpontjában egy svájci üzletember áll, aki fiatalkori szerelmi kalandja után majd húsz évvel tér vissza az észak-afrikai országba, ezúttal üzleti okokból. A küldetése azonban hamar rejtélyek labirintusába vezeti, ahol múlt és jelen végzetesen összefonódik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés