hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elég forró a hangulat a Kofola új reklámjában

Az üdítőreklámban szép békebeli keleteurópai fiatalok ismerkednek vágyaikkal.

hirdetés

A Kofola egy kedvelt csehszlovák üdítőital volt a hatvanas évektől kezdve, a kólára hasonlított, a rendszerváltással bejövő nyugati üdítők majdnem el is sodorták, ám a kilencvenes évek végén és a kétezres években újrabrandelték, azóta is sikeres, napjainkban részben lengyel tulajdonban van.

Április elején kijött az üdítőnek egy reklámfilmje, amely egyszerre táplálkozik a békebeli romantikából és az ártatlanság elvesztésének legendáriumából, egy szép vöröshajú lány szerepel benne, a mezőn sétál, a fán két szép szláv legény üldögél, nézegeti az egyik a másikat, a harmadikat, és bár nem lőnénk le a poént, de eléggé úgy tűnik: szex lesz a dologból. (Vagy lehet, hogy valami rettenetes dolog, amihez a főszereplő lány a testét használja fel csalétek gyanánt.)

Kicsit olyan, mintha Erika Lust forgatta volna újra a Valéria és a csodák hete című klasszikust, és annak az előzetesét látnánk.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 2008-as válság óta ez az első márkakampány, de előfizetőket is szereznének vele.

A színész ismét egy Lincoln ülésén elmélkedik a teljesítményről.

A Budapest Park akciójából befolyó összeg a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségéhez vándorol.

Vegán ételeket főz és beszélget a vendégeivel és a párjával.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés