hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyszervolt.hu - online mesetévét indít

Régi és új gyártású animációs filmeket, népszerű gyermekműsorokat és rádiójátékokat tűz majd műsorára a december 20-án induló online mese.tv.
hirdetés
Az egyszervolt.hu honlap üzemeltetője a Color Plus új vállalkozásaként a tesztidőszak után hamarosan elindítja a mese.tv televíziós és rádiós online adót. A csatorna műsorát a szülők, illetve a gyermekek maguk állíthatják össze, és olyan sorrendben tekinthetik és hallgathatják meg, amikor és ahogyan akarják. A mese.tv szándékai szerint hetente, kéthetente új filmekkel, televíziós produkciókkal, rádiójátékokkal jelentkezik, hamarosan például bemutatja A Mézga család, A magyar népmesék és a Leo és Fred rajzfilmsorozatokat is.

A vállalkozás célja, hogy az elmúlt évtizedek magyar rajz- és játékfilm-, rádió- és mesejátéktermését elérhetővé tegye a családok számára, és a tévé az új animációs és rövidfilmek létrejöttét is segíteni akarja.

A site design- és technikai fejlesztési feladatait a Color Plus látta el. A mese.tv népszerűsítésére klasszikus reklámkampány nem indul. Az adót pr-kampány vezeti be, valamint a társaság folyamatosan köt barter-megállapodásokat gyerekmédiumok tulajdonosaival.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 2016-os, paksi atomerőművet reklámozó villámhirdetések után ezúttal az Origo villantott fel reklámot a TV2 csoport csatornáin.

A WWF és a White Rabbit Living Coralja, a Spice és a Cofidis kirgiz űrhajósa, valamint az ACG Jenga-tornyai a döntőben. A White Rabbit megoldása ráadásul három kategóriában esélyes.

A Wise Group a menedzsmentet érintő döntéseket kommunikálja, a műsorokért továbbra is a belső pr-csapat felel.

Nem az Attenborough-féle, kifinomult hangnemre építettek az új kampányban.

A multifokális lencséket árusító cég nagykövete lett Várkonyi Andrea. Az új tévészpot kampánybejelentőjét közöljük.

hirdetés

Tarts velünk a következő MOST Fórumon és tudd meg, hogyan lesz a kultúrából #kult! (x)

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés
hirdetés