hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyszervolt.hu - online mesetévét indít

Régi és új gyártású animációs filmeket, népszerű gyermekműsorokat és rádiójátékokat tűz majd műsorára a december 20-án induló online mese.tv.
hirdetés
Az egyszervolt.hu honlap üzemeltetője a Color Plus új vállalkozásaként a tesztidőszak után hamarosan elindítja a mese.tv televíziós és rádiós online adót. A csatorna műsorát a szülők, illetve a gyermekek maguk állíthatják össze, és olyan sorrendben tekinthetik és hallgathatják meg, amikor és ahogyan akarják. A mese.tv szándékai szerint hetente, kéthetente új filmekkel, televíziós produkciókkal, rádiójátékokkal jelentkezik, hamarosan például bemutatja A Mézga család, A magyar népmesék és a Leo és Fred rajzfilmsorozatokat is.

A vállalkozás célja, hogy az elmúlt évtizedek magyar rajz- és játékfilm-, rádió- és mesejátéktermését elérhetővé tegye a családok számára, és a tévé az új animációs és rövidfilmek létrejöttét is segíteni akarja.

A site design- és technikai fejlesztési feladatait a Color Plus látta el. A mese.tv népszerűsítésére klasszikus reklámkampány nem indul. Az adót pr-kampány vezeti be, valamint a társaság folyamatosan köt barter-megállapodásokat gyerekmédiumok tulajdonosaival.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Kampány készült az új brand indulásához.

A szolgáltató legújabb kkv-kampányában olyan vállalkozókat mutat be, akik napok alatt hajtottak végre kritikus digitális fejlesztéseket.

Antonio Lucio visszavonulása után a cég Alex Schultzot nevezte ki a pozícióba.

Margaret Ann Dowling itthon korábban többek között a Marquard Media régiós vezérigazgatója volt.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés