hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy héttel tovább lehet jelentkezni a Lollipopra

Október 20. az új határidő.

hirdetés

A Kreatív által indított Lollipop a kreatív btl-eszközöket és a kapcsolódó kommunikációs megoldásokat versenyezteti, illetve díjazza. Olyan alkotások nevezhetők, amelyek a 2016. szeptember 1. és 2017. szeptember 1. közötti időszakban kerültek nyilvánosságra. 2014-től a Lollipopon elért dobogós és shortlistes helyezések pontot érnek az M+Listán, illetve a 2017-es Lollipop pr kategóriában elért eredményei pontot érnek a Kreatív PR Toplistáján.

A nevezés és a verseny menetéről, a kategóriákról, illetve az értékelésről és a zsűriről ezen az oldalon található bővebb információ. A nevezést a korábban bejelentetthez képest egy héttel kitolták, azaz október 20-ig lehet jelentkezni a versenyre.

Néhány dolog, amire érdemes odafigyelni:

  • a nevezési űrlapon kívüli nevezési anyagokon (esettanulmányi film, prezentáció és egyéb kiegészítő dokumentumok) semmilyen formában sem szerepelhet a pályázó ügynökség neve vagy logója;
  • ha a nevezési díj nem érkezik meg november 3-ig, a pályamunka nem kerül a főzsűri elé;
  • ugyanazon kampány több kategóriában való indítása esetén, amennyiben különbözőek az azokhoz tartozó mellékletek, úgy kérjük ezen elemeket külön nevezésként feltölteni!
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

A gyanú szerint a Young and Partners könyvelésében 2014-ben olyan számlák is szerepeltek, amelyek mögött nem állt valós gazdasági tevékenység, írja a 444.hu.

Ezért inkább egymással táncolnak, és azt meg rettentően élvezik. 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés