hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy hentesről szóló sorozatterv nyerte a Hypewriter pitchfórumot

A mindenki által gyűlölt Karcsiról szóló sorozatot 2019 elején mutatná be az RTL Klub.

hirdetés

Pár napja írtunk a Hypewriter nevű szakmai versenyről: a pitchfórumra 28 országból 159 pályamű érkezett, a döntőbe 8 projekt jutott be. A nyolc döntős közül választotta ki a nemzetközi zsűri a győztest, amely 10 ezer euró pénzdíjat kap, a kiírók segítségével továbbfejlesztett koncepciója pedig a Paprika Studios gyártásában készül el, majd az epizódot az RTL Magyarország tűzi műsorra. 

A pályázat győzteséről a következőket írja a verseny közleménye: "a Magyarországon élő alkotópáros, a Készhelyzet című tízrészes sorozat jegyzői, Andrew Hefler és Declan Hannigan sorozatterve, a The Butcher, azaz „A hentes” Karcsiról, a kisvárosi hentesről szól, aki a történet elején egy húsfagyasztóban leli halálát. A sorozat epizódjai visszatekintenek életére és tetteire, és bemutatják a város lakóit, akiknek egy közös vonásuk van: mindannyian gyűlölték Karcsit".

Ebből tehát sorozatot fejlesztenek, amit 2019 elején mutathatnak be az RTL Klubon.

A verseny zsűrije megosztott második helyen rangsorolta Koncz Teréz Bride to be Sure című sorozatötletét, illetve a Szlovákiából érkezett Michal Baláž The Ravens című tervét. A harmadik díjat Kofrán Gergely Hammer and Pickle című projektje nyerte. Ezek sorozattervek is a Paprika Studios fejlesztési műhelyébe kerülnek, azaz forgatókönyvírók és televíziós szakemberek segítik a tervek fejlődését. 

A zsűri tagjai: Michael Bütow, a CME tévétársaság dramatikus műsoraiért felelős vezetője, Dave Clarke brit televíziós szakember, Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója, Roope Lehtinen finn író, rendező és producer, az Easy Living című sorozat – a magyar nézők körében nagy sikert aratott Aranyélet finn eredetije – alkotója és Trunkó Bence, a Paprika Studios kreatív igazgatója.

A boldog győztesek is láthatók a lenti képen.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A vád szerint Jimmy Lai illegális tiltakozást szervezett még 2019-ben. Kína egyre jobban szorongatja a különleges jogállású területet. 

Dinamikus kizárási listákat lehet vele létrehozni, amivel egyszerűsíthetik a kampányok menedzselését.

Michal Malysa tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját.

A bútoráruház nem is költ más offline csatornán, a szpot a saját kreatívcsapat munkája.

534 különböző ruhadarab vonul fel a bevásárlóközpontból a látványos videókban.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

hirdetés
hirdetés