hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egerszalókon lesz az idei Reklámkonferencia

Helyszínt változtatott, de nem ment messzire az MRSZ által szervezett Országos Reklámkonferencia, melynek témája az ésszerűség és a kreativitás együttélése.

hirdetés

Szeptember 28-29-én, a megszokott egritől eltérő helyszínen, Egerszalókon rendezik az Országos Reklámkonferenciát, melynek címe: Emoráció 2010. A rendezvény tartalmi középpontjában a design vezérelte gondolkodás, az újüzlet-szerzés, a kisvállalati kommunikáció és társadalmi felelősség áll majd. A szervezők az idei évben különösen a fiatalokra és a megbízói oldal képviselőire szánnak kiemelt figyelmet.

Az MRSZ által 18. alkalommal megrendezett konferencia koncepciója és programja Gosztonyi Csaba, a Carbon Group ügyvezetője és az MRSZ Ügyvezetésének tagja ötletéből származik: szerinte a kommunikációs munkában az ésszerűség és a kreativitás feszül egymásnak, egyik sem mehet a másik ellenében, nem is létezhetnek egymás nélkül.

A programok összetételével kapcsolatban így fogalmazott: „Szeretném megvizsgálni, hogy mi történik, amikor kimozdulunk a komfortzónánkból. Amikor fogékonnyá tesszük magunkat arra, hogy a szűk szakmai körünkön kívüli gondolkodókat bevonjuk a párbeszédeinkbe, amikor elfogadjuk, hogy egyre inkább a struktúrán kívülről érkeznek a valódi válaszok. Emiatt hallgatunk meg például egy szerzetest, egy középiskolai tanárt vagy a nemzetközi téren legismertebb magyar márka szülőatyját.”

A rendezvény a korábbi évekhez képest 10 kilométerrel költözik odébb: Eger helyett Egerszalókon, a sódomb mellé épült Saliris Resort Hotel ad otthont a konferenciának. A rendezvény arculatának, kommunikációjának és kivitelezésének ügynökségi gazdája idén is a HD Group, a site-ot és a közösségi médiamegjelenéseket a Kirowski gondozza.

A program és a részletek a honlapon és a Facebookon olvashatók.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés