hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egerszalókon lesz az idei Reklámkonferencia

Helyszínt változtatott, de nem ment messzire az MRSZ által szervezett Országos Reklámkonferencia, melynek témája az ésszerűség és a kreativitás együttélése.

hirdetés

Szeptember 28-29-én, a megszokott egritől eltérő helyszínen, Egerszalókon rendezik az Országos Reklámkonferenciát, melynek címe: Emoráció 2010. A rendezvény tartalmi középpontjában a design vezérelte gondolkodás, az újüzlet-szerzés, a kisvállalati kommunikáció és társadalmi felelősség áll majd. A szervezők az idei évben különösen a fiatalokra és a megbízói oldal képviselőire szánnak kiemelt figyelmet.

Az MRSZ által 18. alkalommal megrendezett konferencia koncepciója és programja Gosztonyi Csaba, a Carbon Group ügyvezetője és az MRSZ Ügyvezetésének tagja ötletéből származik: szerinte a kommunikációs munkában az ésszerűség és a kreativitás feszül egymásnak, egyik sem mehet a másik ellenében, nem is létezhetnek egymás nélkül.

A programok összetételével kapcsolatban így fogalmazott: „Szeretném megvizsgálni, hogy mi történik, amikor kimozdulunk a komfortzónánkból. Amikor fogékonnyá tesszük magunkat arra, hogy a szűk szakmai körünkön kívüli gondolkodókat bevonjuk a párbeszédeinkbe, amikor elfogadjuk, hogy egyre inkább a struktúrán kívülről érkeznek a valódi válaszok. Emiatt hallgatunk meg például egy szerzetest, egy középiskolai tanárt vagy a nemzetközi téren legismertebb magyar márka szülőatyját.”

A rendezvény a korábbi évekhez képest 10 kilométerrel költözik odébb: Eger helyett Egerszalókon, a sódomb mellé épült Saliris Resort Hotel ad otthont a konferenciának. A rendezvény arculatának, kommunikációjának és kivitelezésének ügynökségi gazdája idén is a HD Group, a site-ot és a közösségi médiamegjelenéseket a Kirowski gondozza.

A program és a részletek a honlapon és a Facebookon olvashatók.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Ez most nem a kart karba öltve sörözések időszaka – üzeni a Soproni új kreatívja.

A Nissan reklámjában most nem az autóeladáson van a hangsúly, hanem azon, hogy mindenki maradjon otthon.

Monika Grüttner kulturális miniszter szeretné, ha már jövő héttől élesedne a segélyprogram.

A Telekom, a Telenor és a Vodafone fizettek ennyit, 15 évre kaptak jogosultságot

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) képviselői közleményben írnak szakmájuk szerepéről a koronavírus idején.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés