hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eger is játszható a nyomozós mobiljátékban

A Mistory nevű ingyenesen letölthető alkalmazás egy városi kalandjáték, amelyben Budapest után most már Eger is játszható.

hirdetés

A Mistory játékmenete szerint különböző rejtélyek után kell nyomozni, a játék elsődleges célja pedig az, hogy bemutassa a városok nevezetességeit és érdekességeit, ötvözve a virtuális és a valós világot – olvasható az alkotók közleményében.

A különféle történetek során a játékosoknak be kell járniuk a várost és a rejtvényeket az itt szerzett információk segítségével oldhatják meg. Az alkalmazás a közlemény szerint 2015-ben közönségdíjat nyert a Microsoft Imagine Cup döntőjében, ekkor még csak a fővárosban játszódtak a történetek, július 10-től azonban már Egerben is indulhat a nyomozás. A fejlesztőcsapat tervei szerint a jövőben több vidéki városba is eljut a játék – zárul a közlemény.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés