hirdetés
hirdetés
hirdetés

Echós műsorvezető lett az EMMI sajtófőnöke

A 2006-ban a Kossuth téren forradalmazó Császár Attila lett az oktatásért és egészségügyért felelős minisztérium fő sajtósa.

hirdetés

Az Index számol be róla, hogy Császár Attila Echo TV-s műsorvezető-riporter lett az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) új kommunikációs vezetője, amit az érintett maga is megerősített a portálnak.

A pályáját a 80-as években, a Magyar Rádiónál kezdő műsorvezető a Magyar Televíziót, illetve az Új Magyarországot és a Napi Magyarországot is érintette, 1998 és 2002 között pedig két minisztérium sajtóosztályán is dolgozott. 2002 után a Duna TV-hez, majd 2005-ben a Hír TV-hez ment, ahol a G-nap után is kitartott, de 2017-ben az Echo TV-hez váltott.

2006-ban az október 23-ai erőszakos tüntetések során forradalmároknak nevezte a tévészékház feldúlóit, a helyzetet pedig 1956-hoz hasonlította, amiért az akkori ORTT később egymilliós bírságot szabott ki a csatornára.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A zene mellett elektronikai eszközökről, és más pokulturális témákról is lesznek cikkek az oldalon.

A bútorgyártó Nagy-Britanniában és Írországban helyi ügynökségi partnere, a Mother segítségével készített ötletes közterületi kampányt.

Néhány hét alatt a fogadási forgalom 7 százalékát adta már az e-sport.

A TV2 által román joghatóság alatt működtetett csatornája megsértette a korhatár-besorolást.

A Larus Étterem teraszán megtartott koktélpartyn osztotta meg ügyfeleivel a járványhelyzetre szabott stratégiáját az ügynökség.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés