hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dupla annyi nevezés az idei Gastro Designon

Július első napjaival lezárult a pályázati időszak Gastro Design Award 2017-re, a hazai éttermeseket, szállodásokat, belső építészeket, designereket megszólító versenyt a kiadónk Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklapja írta ki. 

hirdetés

A négy éve indított szakmai megmérettetésen idén új kategóriaként jelent meg a Terv-concept (rögtön tíz pályázat is érkezett rá), míg legtöbben a Gastro főkategóriába neveztek, de nagy verseny várható a Szálloda kategóriában is, ahová szintén jóval többen adták be a pályázatukat, mint az elmúlt években. Összesen 73 pályázat érkezett a versenyre.

„Nagy öröm számomra, hogy az idei Gastro Design Awardra szinte dupla annyi nevezés érkezett, mint 2016-ban. Izgatottan várom, hogy megkezdjük a beérkezett pályamunkák áttekintését. Biztos vagyok abban, hogy nem lesz könnyű a döntés, de nagy segítség, hogy a zsűriben olyan nemzetközi szaktekintélyek vannak, akiknek véleménye irányadó” - mondta a lezárult nevezési határidőt követően, a beadott pályázatokkal kapcsolatban az idei verseny zsűrijének elnöke, Varró Zoltán, a több nemzetközi rangos díjjal elismert designer, belsőépítész. 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés