hirdetés
hirdetés
hirdetés

Limitált kiadással és plakátpályázattal ünnepel a Dreher

Dreher Antal pedig megkapja a Kőbánya díszpolgára címet.

hirdetés

A Dreher Sörgyár alapításának 165. évfordulója alkalmából limitált kiadású csomagolást kap a Dreher Gold, emellett a márka régi Dreher-plakátok újraértelmezésére hívja fogyasztóit egy pályázat keretében

A limitált kiadású Dreher csomagolása:

„A Drehernél a hagyományunk része, hogy a minőségi és innovatív sörgyártás mellett a termékeinket a képzőművészet eszközeit felhasználva népszerűsítsük a fogyasztóinknak. A márka plakátjai az elmúlt évtizedekből sokak emlékezetében élnek. Arra szeretnénk felkérni a plakátverseny résztvevőit, hogy friss megközelítésükkel úgy értelmezzék újra a tradíciót, ahogyan azt a sörfőzőmestereink is teszik a sörök elkészítésekor” – mondta Négyesi Fruzsina, a Dreher Sörgyárak magyar márkáinak márkavezetője.

Kattints a képre a nagyobb felbontásért
Kattints a képre a nagyobb felbontásért

De lesz még ezen kívül is történés a sörgyárnál: a Kőbányai Önkormányzat kezdeményezésére  Dreher Antal megkapja a Kőbánya Díszpolgára posztumusz címet és róla nevezik el a Jászberényi út a gyárhoz köthető szakaszát. Születésnapján, június 7-én pedig kiadják a képével és a kőbányai sörgyár fotójával ellátott, kétféle limitált csomagolású Dreher Goldot is.

A dizájn a Human Telex munkája.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés