hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dr. Gődénnyel hirdető cég ellen indított vizsgálatot a GVH

 „Az internet legnagyobb hülyeségei a táplálékkiegészítőkről" című videósorozatban, és koronavírusról szóló videókban fogalmaztak meg feltehetően jogsértő állításokat.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

November 26-án végleg elhagyja a Totalcart Winkler Róbert, a lap vezető szerkesztője. Újságíróként folytatja a 444.hu-nál. Interjú.

 

Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő távozik, a cég vezetését Starcz Ákos veszi át, új főszerkesztőt egyelőre nem neveznek ki. Bodolai László marad a csoport médiajogásza.

A Noguchi Porter Novellit választotta kommunikációs ügynökségéül a Bán és Karika Ügyvédi Társulás.

A játszma rendezője és írója, Fazakas Péter és Köbli Norbert hatvanas évekről, krimiírásról, színészkérdésről, és az egyre jobban átalakuló filmiparról.

A Telex információ szerint azzal, hogy a Gazdasági Versenyhivatal engedélyezte a Visual Europe Zrt többségének felvásárlását a  New Land Mediának, nagyon közel kerültek egymáshoz a piac legfontosabb szereplői. 

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Havas Csoporthoz tartozó Arena Media már korábban is a Penny Market médiaügynöksége volt

Erősen nyitott a Tudhattad volna az HBO-nál, melynek bevezető kampányáról olvashattok most bővebben. 

Bár Donald Trump hivatalosan még mindig nem ismerte el a vereséget, a Fehér Ház Facebook és Instagram oldalainak adminisztrációs jogai két hónap múlva kikerülnek a stábja kezéből. 

A Mantaro kevert technikájú, dél-amerikai hangulatot hozó szpottal érkezik. Kampánybejelentő.

Az összegyűjtött pénzösszeget a kórházak az okoseszközök beszerzése mellett mobilinternetre fordíthatják, így könnyítve a kis betegek számára a hozzátartozóikkal való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés