hirdetés
hirdetés
hirdetés

DMSZ - újraválasztott elnök

A Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) újraválasztotta Hivatal Péter elnököt. Az elnök mellett a szervezet alelnöke is folytathatja a munkát, és egy személycsere kivételével az elnökség is szinte változatlan felállásban működik tovább.
hirdetés
A DMSZ márciusi közgyűlésén újabb két évre elnöknek választotta Hivatal Pétert, a Metro vezérigazgatóját. A közgyűlés a felügyelő bizottság elnökét, Szabó Józsefet, a CID Céginfó ügyvezetőjét is újraválasztotta.

A lejárt mandátumok miatt a DMSZ az alelnökről és öt elnökségi tagról is szavazott.

Továbbra is alelnök Vámos-Hegyi Attila, a Magyar Telekom (MT) Új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletága Partner nagykereskedelmi osztályának vezetője, és marad elnökségi tag Viniczai András, a Café Contact ügyvezetője, Babarczi Jolán egyéni tag, Trentin Tamás, a Hírek ügyvezetője és Huszics György, a Crane International ügyvezetője.

Az elnökség új tagja Csomor Tamás, a DraftFCB ügyvezetője, aki Szentirmay Lászlót, a Promo Direkt Marketing és Piackutató ügyvezető igazgatóját váltja a pozícióban.

A szövetség 2008-as tervei elsősorban a hazai DM ágazat reputációjának erősítését szolgálják. A szövetség tervei szerint a szolgáltatások fejlesztésével a tagságon túl egy szélesebb kör is közelebb kerülhet a direkt marketing vérkeringéséhez: a szakmai találkozók tematikája idén még több segítséget kíván nyújtani a direkt marketing alkalmazásához és integrálásához.

Az elmúlt másfél hónapban egyébként a Direkt Marketing Szövetség tagsága három új vállalattal bővült: a British American Tobaccoval (BAT), az Optimusz Direkt Marketinggel és az M Factory-val.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés
hirdetés