hirdetés
hirdetés
hirdetés

DMSZ - újraválasztott elnök

A Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) újraválasztotta Hivatal Péter elnököt. Az elnök mellett a szervezet alelnöke is folytathatja a munkát, és egy személycsere kivételével az elnökség is szinte változatlan felállásban működik tovább.
hirdetés
A DMSZ márciusi közgyűlésén újabb két évre elnöknek választotta Hivatal Pétert, a Metro vezérigazgatóját. A közgyűlés a felügyelő bizottság elnökét, Szabó Józsefet, a CID Céginfó ügyvezetőjét is újraválasztotta.

A lejárt mandátumok miatt a DMSZ az alelnökről és öt elnökségi tagról is szavazott.

Továbbra is alelnök Vámos-Hegyi Attila, a Magyar Telekom (MT) Új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletága Partner nagykereskedelmi osztályának vezetője, és marad elnökségi tag Viniczai András, a Café Contact ügyvezetője, Babarczi Jolán egyéni tag, Trentin Tamás, a Hírek ügyvezetője és Huszics György, a Crane International ügyvezetője.

Az elnökség új tagja Csomor Tamás, a DraftFCB ügyvezetője, aki Szentirmay Lászlót, a Promo Direkt Marketing és Piackutató ügyvezető igazgatóját váltja a pozícióban.

A szövetség 2008-as tervei elsősorban a hazai DM ágazat reputációjának erősítését szolgálják. A szövetség tervei szerint a szolgáltatások fejlesztésével a tagságon túl egy szélesebb kör is közelebb kerülhet a direkt marketing vérkeringéséhez: a szakmai találkozók tematikája idén még több segítséget kíván nyújtani a direkt marketing alkalmazásához és integrálásához.

Az elmúlt másfél hónapban egyébként a Direkt Marketing Szövetség tagsága három új vállalattal bővült: a British American Tobaccoval (BAT), az Optimusz Direkt Marketinggel és az M Factory-val.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Részleges fizetőkapuval is terveznek, ami mögé exkluzív anyagokat szánnak.

A Pesti Srácok kormánypárti szerkesztősége által is működtetett új tévé szabadon fogható csatornaként a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz.

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés