hirdetés
hirdetés
hirdetés

DMSZ - brit DM-guru a szemináriumon

Drayton Bird, az O&M Direct korábbi globális kreatívigazgatója a Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) júniusi konferenciájának sztárvendége. A David Ogilvy által a legnagyobb DM-szakembernek tartott előadó saját kudarcairól és sikeres húzásairól beszél majd.
hirdetés
A brit Drayton Bird a DMSZ június 12-13-ai balatonkenesei szemináriumának sztárelőadója. Az Ogilvy & Mather DM-leányvállalata, az O&M Direct korábbi globális alelnökét és kreatívigazgatóját, a Commonsense Direct Marketing című bestseller szerzőjét David Ogilvy így magasztalta: „többet tud a direkt marketingről, mint bárki a világon”.

A jelenleg saját direkt- és onlinemarketing céget, a Drayton Bird Associatest tulajdonló, és a Brandscape Group márkaszakértő hálózatot elnöklő szakember „Miért követnéd el Te is azokat a hibákat, amelyeket én már megtettem?” címmel ad elő.

Csánk László, a DMSZ főtitkára szerint a szavaknak az ad majd hitelt, hogy Drayton Bird tulajdonrésszel bír jelenlegi és korábbi munkahelyeiben is, így a saját bőrén tapasztalta meg és érezte a hibákat és a sikereket egyaránt. „Ahhoz hasonlítanám ezt, mintha egy elméleti közgazdász helyett Soros György tartana előadást a tőzsdei spekulációkról” – magyarázta a főtitkár a Kreatív Online kérdésére.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés