hirdetés
hirdetés
hirdetés

DJ Jutasi és mentalista az Árukereső partiján

A hazai webáruházak versenyének eredményeit díjátadóval ünnepelték. Az Árukereső.hu partija október 10-én a RaM Colosseumban volt.

hirdetés

Az idei Ország Boltja Gálán a KockaÁruház nyerte a legjobb webáruháznak járó díjat és különdíjat kapott Rubint Réka megújult internetes boltja. A megmérettetésen idén összesen 586 bolt indult el, közülük a vásárlók döntötték el több mint 63 ezer szavazattal, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

A díjátadó gála házigazdája Rákóczi Ferenc volt, a vacsora előtt fellépett többek között Kathy Horváth Lajos érdemes művész, DJ Jutasi, Breiner Tamás mentalista és Kováts Gergely Csanád táncművész is.

Az összes díjazott itt érhető el, de a nyertesekről és résztvevőkről nagyon sok fotót készítettünk az este folyamán, íme:

Németh Norbert, a Tchibo e-kereskedelmi üzletág vezetője és Kovács Péter, a  KockaÁruház ügyvezetője, a 2013-as Ország Boltja verseny fődíjasa
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Szörnyen procc buli volt, brrrr!

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés