hirdetés
hirdetés
hirdetés

DJ Jutasi és mentalista az Árukereső partiján

A hazai webáruházak versenyének eredményeit díjátadóval ünnepelték. Az Árukereső.hu partija október 10-én a RaM Colosseumban volt.

hirdetés

Az idei Ország Boltja Gálán a KockaÁruház nyerte a legjobb webáruháznak járó díjat és különdíjat kapott Rubint Réka megújult internetes boltja. A megmérettetésen idén összesen 586 bolt indult el, közülük a vásárlók döntötték el több mint 63 ezer szavazattal, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

A díjátadó gála házigazdája Rákóczi Ferenc volt, a vacsora előtt fellépett többek között Kathy Horváth Lajos érdemes művész, DJ Jutasi, Breiner Tamás mentalista és Kováts Gergely Csanád táncművész is.

Az összes díjazott itt érhető el, de a nyertesekről és résztvevőkről nagyon sok fotót készítettünk az este folyamán, íme:

Németh Norbert, a Tchibo e-kereskedelmi üzletág vezetője és Kovács Péter, a  KockaÁruház ügyvezetője, a 2013-as Ország Boltja verseny fődíjasa
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Szörnyen procc buli volt, brrrr!

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés