hirdetés
hirdetés
hirdetés

DJ Jutasi és mentalista az Árukereső partiján

A hazai webáruházak versenyének eredményeit díjátadóval ünnepelték. Az Árukereső.hu partija október 10-én a RaM Colosseumban volt.

hirdetés

Az idei Ország Boltja Gálán a KockaÁruház nyerte a legjobb webáruháznak járó díjat és különdíjat kapott Rubint Réka megújult internetes boltja. A megmérettetésen idén összesen 586 bolt indult el, közülük a vásárlók döntötték el több mint 63 ezer szavazattal, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

A díjátadó gála házigazdája Rákóczi Ferenc volt, a vacsora előtt fellépett többek között Kathy Horváth Lajos érdemes művész, DJ Jutasi, Breiner Tamás mentalista és Kováts Gergely Csanád táncművész is.

Az összes díjazott itt érhető el, de a nyertesekről és résztvevőkről nagyon sok fotót készítettünk az este folyamán, íme:

Németh Norbert, a Tchibo e-kereskedelmi üzletág vezetője és Kovács Péter, a  KockaÁruház ügyvezetője, a 2013-as Ország Boltja verseny fődíjasa
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Szörnyen procc buli volt, brrrr!
hirdetés
hirdetés

A Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégái számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára.

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés