hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dizájnpályázat a SZIN-től

Augusztus 6-a és 20-a között várják a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői környezetbarát vagy újrahasznosított alapanyagokból készített divatkiegészítők tervezőinek pályázatát.

hirdetés

Pályázatot írt ki a Szegedi Ifjúsági Napok környezetbarát vagy újrahasznosított alapanyagokból készített divatkiegészítők tervezésére. A műveket két héten át, augusztus 6-a és 20-a között várják a szervezők, a húsz legjobbnak ítélt pályamunka benyújtója SZIN-belépőt kap.

A pályázat fővédnöke Ördög Nóra, a műveket „SZIN zöld dizájn pályázati jelentkezés” tárggyal ellátott emailben várják a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés