hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dizájnpályázat a SZIN-től

Augusztus 6-a és 20-a között várják a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői környezetbarát vagy újrahasznosított alapanyagokból készített divatkiegészítők tervezőinek pályázatát.

hirdetés

Pályázatot írt ki a Szegedi Ifjúsági Napok környezetbarát vagy újrahasznosított alapanyagokból készített divatkiegészítők tervezésére. A műveket két héten át, augusztus 6-a és 20-a között várják a szervezők, a húsz legjobbnak ítélt pályamunka benyújtója SZIN-belépőt kap.

A pályázat fővédnöke Ördög Nóra, a műveket „SZIN zöld dizájn pályázati jelentkezés” tárggyal ellátott emailben várják a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Rakéta a Player Tech rovatából nőtte ki magát.

Új, karácsonyi tematikájú reklámfilmet készített a Springer&Jacoby a Provident Relax kölcsönéhez.

A Pernod Ricard zászlóshajó-termékének kommunikációs platformját a Greenroom adaptálja a magyar piacra.

A Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtenek életmentő berendezésre.

Egy cseh online szupermarket nemzetközi terjeszkedésének első állomása lesz.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés