hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dirk Gerkens megszólalt és fellebbez

A Tv2 Csoport vezére nehezményezte, hogy a média egy része nem pontosan számolt be a peréről, ezért közleményt adott ki.

hirdetés

A közlemény 90 százaléka lényegében azt írja le félig jogi nyelven, amit a Kreatív is megírt tíz nappal ezelőtt. Azaz Gerkens beperelte az RTL Klubot, mert szerinte jogtalanul bocsátották el és tartoznak neki munkabérrel is. Az RTL erre ellenkeresetet adott be, eszerint Gerkens külön céges autót tartott fent a feleségének, jogtalan éttermi számlákat számolt el és más gazdasági szabálytalanságokat is elkövetett.

Első fokon a bíróság elutasította Gerkens keresetét, ugyanakkor az RTL viszontkeresetében rögzített kártérítési igényből 144 millió forint összegnek helyt adott (64 millió forinténak viszont nem).

"Az egyes sajtóközlésekben megjelent azon állítások ugyanakkor, amelyek szerint Dirk Gerkens külön céges autót tartott fenn felesége számára, illetőleg felesége jogosulatlanul vett igényben éttermi szolgáltatásokat a munkáltató költségére a valóságnak nem felelnek meg, ilyen ítéleti megállapítás nincs. Az ítélet nem jogerős, ennek megfelelően azon közlések, amelyek szerint Dirk Gerkens bármekkora összeggel „tartozik” az M-RTL Zrt-nek az objektív valóságnak nem felelnek meg" - olvasható Gerkens közleményében.

Gerkens amint megkapja az írásbeli indoklást, mert eddig ilyet nem kapott, fellebbezni fog. Az elsőfokú ítélettel kapcsolatos álláspontját pedig jogi képviselő útján fogja kifejteni, nem a sajtóban, írja a sajtóközleményben a Tv2 Csoport vezetője.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Spektrum logója is megváltozott: eltűnt a régóta használt legyezőforma.

A szeptember 15-17. között megrendezett fesztivál streamjeit ingyenesen lehet majd követni.

Lajkó Dániel a médiaszolgáltatások fejlesztéséért felel.

A  pick-upok nagyon kelendőek Amerikában, de a Cybertruck esetében nem végeztek semmilyen fogyasztói felmérést, hogy volna-e rá igény. 

Korrupció, féltve őrzött monopol-helyzet - többek között ezzel vádolja Kjersti Flaa a Hollywoodban élő külföldi újságírókat tömörítő szervezetet.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés