hirdetés
hirdetés
hirdetés

Díjakat nyert az HBO és a Sony Pictures Television a PromaxBDA-n

Június 8-án Los Angelesben adták a PromaxBDA Global Excellence Awards 2017 nemzetközi tévés verseny díjait. Az HBO az Aranyélethez kapcsolódóan egy aranyat és két ezüstöt, a Sony Pictures Television Central Europe egy bronzot hozott el a karácsonyi csapatépítő szpotjával.

hirdetés

Az HBO a Dramatic Program Campaign kategóriában nyert aranyat az Aranyélet című hazai gyártású sorozat trailerével. A sorozat ezüstöt kapott On-Air Illustration kategóriában, míg a Quimby zenekar által az Aranyélet hivatalos dalaként szerzett Tükrök olcsón a Sound Design kategóriában kapott ezüstöt. A hivatalos trailer egyébként már a Promax európai versenyéről is aranyat hozott el, arról itt írtunk. A budapesti régiós központ áll egyébként a lengyel Pakt sorozat második évadának promója mögött is, amely ezüstöt nyert a Radio/Program Promotion Spot kategóriában.

Az SPT egy karácsony alkalmából készült csapatépítő, belső kommunikációs kampány kisfilmjével nyert bronzot, amit a nézők is láthattak a portfólió csatornáin.

Az angol nyelvű verzió itt látható:

A Sony Pictures Television Networks CE kreatív csapata tizedik alkalommal vehette át a globális elismerést jelentő szobrocskát. Az amerikai világversenyen már 5 arany, 2 ezüst és 2 bronz díjat nyertek a korábbi években.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A pénzen túl című kisfilmmel nyert nagydíjat egy spanyol bank Cannes-ban.

Érdekes játszótéri kísérlettel hívja fel erre a figyelmet a Telekom.

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.