hirdetés
hirdetés
hirdetés

Digitalizálódik a Heti Válasz

Útjának indította a Heti Válasz Kiadó a lap digitális változatát. A formátummal elsősorban a határon túli olvasókat célozzák.
hirdetés

Ezentúl a hetilap csütörtöki megjelenésével egy időben digitálisan is elérhető lesz a Heti Válasz, ami a nyomtatott kiadvánnyal mindenben megegyezik majd.

A Kreatív Online kérdésére a lap azt a tájékoztatást adta, hogy elsősorban a határon túli olvasóknak szánják az új formátumot, mivel jelenleg külföldön 55 ezer és 80 ezer forint között kell fizetnie annak, aki a lap print változatát szeretné kézbe venni, ráadásul a szállítás késésekkel járhat. A lap feltételezése szerint az így megszerezhető olvasók többsége a fentebbi okok miatt nem olvasta rendszeresen a Heti Választ.

A lapnál az első évben párszáz előfizetővel számolnak, a megcélzott olvasókat, közösségeket e-dm útján kívánják elérni. A digitális kiadás előfizetési díja egy évre 11 ezer 700 forint lesz, értelemszerűen a világ minden pontján.

A lap digitalizálását a 3Ddp nevű cég végzi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!