hirdetés
hirdetés
hirdetés

Online filmcsatornát indít az RTL

Mintegy 200 filmet lehet streamelni nyáron, direkt a vb idejére időzítették. Bud Spencer és Sharknado!

hirdetés

A MEME csütörtöki Non-Spot konferenciáján jelentette be az RTL Magyarország, hogy az online RTL Most platformon nyáron filmeket is lehet streamelni. A Film+ ernyője alatt indított digitális pop-up csatornán 300 órányi filmet tesznek elérhetővé, köztük A király beszédét, a Sharknadót és tíz Bud Spencer-Terence Hill filmet.

Az időzítés nem véletlen: a filmes pop-up csatorna a labdarúgó vb ideje alatt elsősorban azokat szeretné megszólítani, akik nem világbajnokság lázában égnek, fogalmaz a csatorna időközben kiadott közleménye. A Film+ pénteken indul.

A csatornacsoport kommunikációs munkatársai kérdésünkre azt mondták, a filmek előtt és közben is lehet számítani videóhirdetésekre, ahogy természetesen az oldalon és a lejátszó környezetében is lesznek reklámok.

Augusztus elsejétől két másik digitális csatornát is fellőnek: a SzeressMost telenovellás, a NevessMost meg mókás tartalmakat fog nyújtani.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

A Geico szpotjában a gólszerző focista végigcsússza a térdén a pályát.

Rendhagyó akciót indított a 444-gyel közösen az OTP.

Az Est FM és a Radio Café volt frekvenciáján, a budapeti 98,6 MHz-n indulhat az új rádió.

Minden nevezés után 10 eurócentet adományoznak az SOS Gyermekfalvak részére.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés