hirdetés
hirdetés
hirdetés

Demjén Ferenc számmal frissítették az édesapás Unicum reklámot

A három idősíkban (1964, 1988, 2016) játszódó tavalyi karácsonyi kisfilmben Zwack Sándor is felbukkant egy cameoszerepben. 

hirdetés

Az „Az én hősöm az apám” című kisfilm 2017-es változatának zenei aláfestését közkívánatra változtatták meg, így mostantól a videót Lerch István és Demjén Ferenc Várj míg felkel majd a nap című számának dallamai kísérik, amelynek mondanivalója és üzenete is igazodik a vállalat filozófiájához: „Egy új nap mindig új reményt ígér / A végtelen sötétjét tépve szét.” - írják a közleményben. A tavalyi verzióban Horváth Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dala szólt.

A vállalat az idén egy érdekes kulisszatitkot is feltárt: a kisfilmben a család hatodik generációját képviselő Zwack Sándor,  a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke is szerepet vállalt. „A mi összetartó családunkban rendkívül fontosak az apáról gyermekre szálló tradíciók. Ezért annyira különleges számunkra a film, és – ahogy a legszemfülesebbek tavaly már kiszúrhatták – ezért vállaltam én is egy rövid szerepet a videóban. Egy olyan jelenetben tűnhettem fel, ami egyébként is közel áll a szívemhez, hiszen nagyon boldog emlékeket őrzök az Édesapámmal közös karácsonyi készülődésről. Sokat voltunk távol egymástól, ezért a karácsony minden évben különleges volt számunkra, hiszen attól lett igazi ünnep, hogy mindannyian együtt lehettünk” – tette hozzá Zwack Sándor.

 

 

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három évig dolgoztak együtt, a Mito váltja őket.

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés
hirdetés