hirdetés
hirdetés
hirdetés

Demcsák Zsuzsa távozik az ATV-től

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

hirdetés

Két hét után otthagyja az ATV-t Demcsák Zsuzsa, aki a Tv2-től való áprilisi távozása után szeptembertől volt társ-műsorvezetője az Egyenes beszédnek Rónai Egonnal.

"Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontásat, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését!" - írta Demcsák a Facebookon, hangsúlyozva, hogy ő mondott fel, azaz nem kirúgták.

Demcsák esetleges menesztéséről az ATV vezetőségében a pénteki Egyenes beszéd adás óta van szó, amelyben Demcsák Szanyi Tibor MSZP-s politikussal beszélgetett, és nem egy felkészült és profi műsorvezető benyomását keltette.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés