hirdetés
hirdetés
hirdetés

Dárdai Pál szemében megcsillan a turul

A 2Rule nevű új, Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő sportszermárka reklámjában három turul űzi a sikerbe Dárdai Pált. Kiváncsiak voltunk, melyik ügynökség készítette. A videó nyilvános is meg nem is.

hirdetés

Mozgalmas reklámvideó készült a nemrég alapított, magyar 2Rule sportszergyártó cégnek. Ebben Dárdai Pál különféle sportágakkal álmodik, majd felriad, bepattan az autóba, ekkor jelenik meg az égen a nyomában a pár pillanattal korábban kőszoborból a CGI technológia segítségével éltre keltett turul, aztán már három turul űzi a sikeres, egykori válogatott labdarúgó, majd szövetségi kapitány, jelenleg a német Hertha BSC focicsapat edzőjeként dolgozó Dárdai Pált, például a Megyeri hídon. Majd beérnek a számítógépes grafikával megteremtett futballpályára, Dárdai szemében pedig megcsillan valami, vélhetően a turul ereje, mintha szárnyai is nőnének.

A Mészáros Lőrinc által hetven százalékban tulajdonolt nemzeti sportszergyártó cégről (Magyar Sportmárka Zrt.) elég sok cikk született az utóbbi napokban, hetekben. A cég vezetője Kővári Ágnes, felügyelő bizottságában Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Beatrix is ott van. A termékek ötöde készül Magyarországon, és főként külföldi alapanyagból, annak ellenére, hogy a márka nemzetinek kommunikálja magát, magyarok foglalkoztatásáról és a magyar texilipar fellendítéséről beszélt korábban Kővári. Minderről például a Népszava cikkében olvasható részletesebben.

Nem a márka hivatalos kommunikációjának része ugyan, de a saját 2Rule-mezeit a Puskás Akadémia múlt héten egy videóban mutatta be, egyesekben vidámságot, esetleg bosszúságot, másokban elismerést keltve. A 2Rule-mezeket a Puskás Akadémián kívül a Haladás és a Diósgyőr vásárolta meg egyelőre a játékosainak, ennek hátteréről a 444 írt cikket. Dárdai reklámarcként való szerepeltetésről és egyébb összefüggésekről pedig az Index pár órája.

A márka reklámban is megjelenő mottója az, hogy "urald a pályát", persze hashtaggel, ez a domináns eleme a most elindult a honlapnak is, amelynek korábban url-címe is ez volt. Felhívtuk a céget az ott található elérhetőségen, hogy megtudjuk, melyik ügynökséggel dolgozik a 2Rule, és ki készítette a reklámvideót. Aztán elküldtük a kérdéseinket (elektronikus) levélben is, amint választ kapunk, szólunk.

A videót egyébként az Urald a pályát nevű YouTube-csatorna töltötte fel, amelynek egyelőre nincs más videója, de ez is nem nyilvánosként van beállítva, azaz a YouTube-kereső nem adja ki, kommentelni sem lehet, és embeddelni sem - épp ezért a hivatalos honlapon sem elérhető a cikk megjelenésekor, mégha be is van oda ágyazva jó nagyban. Itt tekinthető meg.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

27 év után decemberben jön az utolsó szám a magazinból.

A brit áruházlánc a karácsony és fennállása 100. évének alkalmából játszott el a Vissza a jövőbe ötletével.

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Milyen forradalmi lehetőségeket jelentenek az új technológiák? Milyen lesz az életünk 10 vagy 50 év múlva? Ezekre a kérdésekre keressük a választ szeptember 27-én, a MOST Fórumon.(x)

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés