hirdetés
hirdetés
hirdetés

Daniel Kehlmann lesz a 2018-as könyvfesztivál díszvendége

A Magvető tette ki a Facebook-oldalára két napja, de csak most vettük észre.

hirdetés

Daniel Kehlmann a jövő év április 19. és 22. között rendezett 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége lesz, írja többek között a Könyvesblog is a Magvető Kiadó Facebook-posztjára hivatkozva.

A negyvenkét éves német író a kétezres évek közepén lett kritikai kedvenc A világ fölmérése című regényével, amelyet harmincévesen írt, és egy egészen sajátos módon vicces történelmi krónikája a modern tudomány keletkezésének.

Kehlmann több könyve is megjelent magyarul, például a Beerholm-illúzió és Én és Kaminski, ősszel új kisregénye jelenik meg nálunk. Kehlmann két éve már itt volt egyszer a fesztiválon, akkor Jonathan Franzen volt a díszvendég.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A filmben fekete anyák beszélgetnek gyerekeikkel a velük szemben megnyilvánuló előítéletekről.

Ez a kiadók számára is jó hír lehet.

Októberben rendezik meg a World Sustainability Congresst.

Az ellenfelek elleni negatív kampány mellett ez is várható a választások előtt.

A műsorvezető ugyanakkor nem szerződik a TV2-höz.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Nevezési határidő: szeptember 8.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

Képzés marketingeseknek, akik tömegeket szeretnének megszólítani, de közvetlen, bizalmas formában, személyre szólóan. Enter!Digital a neoval szeptember 14-én.

hirdetés
hirdetés