hirdetés
hirdetés
hirdetés

Damjanovich az Allegrouphoz ment

Október 3-tól Damjanovich Nebojsát nevezték ki a Vaterát is üzemeltető Allegroup marketingigazgatójának. Az eddig a cég tanácsadójaként dolgozó szakember Lakinger Józsefet váltja. 

hirdetés

Október 3-tól Damjanovich Nebojsát nevezték ki a Vaterát is üzemeltető Allegroup marketingigazgatójának – írja a Dunder Krisztián online szakember által a Damjanovich-csal készített interjú alapján a Médiapiac. Az eddig a cég tanácsadójaként dolgozó szakember Lakinger Józsefet váltja.

A szakember az elmúlt tíz évben független tanácsadóként dolgozott, így ez jelentős váltást jelent, igaz, az interjúban felvetett kérdés szerint a megbízás az év végéig szól csak. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor Damjanovich Nebojsa nem mondott bővebbet.

A szakember korábban már dolgozott az Allegroup.hu-val. "Anno a Vatera Kft-től, most pedig az Allegroup.hu-tól szinte minden évben kaptam egy-egy megbízást az online marketinggel kapcsolatban, így a céget kívül-belül jól ismerem. Gondolom, ez vezérelte Csupor Erik ügyvezetőt, hogy ebben a pillanatban gondoljon rám" - nyilatkozta Dunder Krisztiánnak.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés