hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csütörtökön hallgat el a Music FM

Nem kaptak ősszel hosszabbítást, a Facebookon jelentették most be a leállást.

hirdetés

Tavaly novemberben írtunk róla, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a Music FM (és amúgy a Sláger FM) frekvenciaengedélyét, amelyet az adó 2012-ben kapott meg hét évre. A Music FM a negyedik leghallgatottabb rádió az országban 525 ezer hallgatóval, és Simicska Lajostól került át Nyerges Zsolthoz közeli üzleti körhöz.

A Music FM a Facebook-oldalán jelentette be egy érzelmes hangvételű posztban, hogy csütörtök éjfélkor elhallgat az adás, annak ellenére, utal rá a poszt, hogy a tulajdonos megkísérelte menteni a brandet.

A frekvenciahosszabbítást szintén nem kapó Sláger FM az ötödik leghallgatottabb rádió az országban, Budapesten pedig az első. A Sláger FM azonban megtalálta a megoldást: tulajdonosa, a Tematic Media Group védjegyhasználati szerződést kötött a Rock FM tulajdonosával, a Favorit Masters Kft.-vel, így a Sláger FM február 2-tól átköltözött a 95,8 MHz-re, azaz a Rock FM üzemel mostantól Sláger FM néven. A Sláger FM jól is jár az üzlettel, hiszen az eddigi frekvenciájával ellentétben Budapesttől távolabbra is elérhető lesz a 95,8 MHz-en, így megduplázza lefedettségét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés