hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csirke Dániel a Geometryhez igazolt

Társ-kreatívigazgató lesz a csoportnál Robin Smith mellett, a produkciós csapatot is ő vezeti majd.

hirdetés

Áprilistól a Geometry cégcsoportnál, társ-kreatívigazgatóként folytatja Csirke Dániel. Robin Smith kreatívigazgató munkáját támogatja ezentúl, emellett a produkciós osztály vezetése is a feladatai közé tartozik majd, olvasható az ügynökség közleményében.

Csirke Dániel

Csirke Dániel 11 éve van az ügynökségi pályán, karrierjét a BBDO-ban kezdte szövegíróként, legutóbb a Café Communications társ-kreatívigazgatói pozícióját töltötte be. A szakember a Budapesti Gazdasági Egyetemen és az ELTE-n is oktat, emellett a MAKSZ Kreatív Utánpótlás projektjében is részt vesz.

A Geometry Group több, a WPP hálózathoz tartozó ügynökségeket egyesít: a magyarországi holding része a stratégia, márkaépítés és pr területén mozgó Ogilvy, illetve a digitális és offline aktivációval foglalkozó Geometry. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Harminckilenc magyar fotográfus instagramra feltöltött munkáiból állít össze digitális és valódi tárlatot a Capa Központ. 

Még a helyi hatóságoknak is jóvá kell hagynia a Planet TV felvásárlását.

A korábban Amerikában futó Whopper Detour-kampány mutációja tűnt fel a finneknél.

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés