hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csirke Dániel a Geometryhez igazolt

Társ-kreatívigazgató lesz a csoportnál Robin Smith mellett, a produkciós csapatot is ő vezeti majd.

hirdetés

Áprilistól a Geometry cégcsoportnál, társ-kreatívigazgatóként folytatja Csirke Dániel. Robin Smith kreatívigazgató munkáját támogatja ezentúl, emellett a produkciós osztály vezetése is a feladatai közé tartozik majd, olvasható az ügynökség közleményében.

Csirke Dániel

Csirke Dániel 11 éve van az ügynökségi pályán, karrierjét a BBDO-ban kezdte szövegíróként, legutóbb a Café Communications társ-kreatívigazgatói pozícióját töltötte be. A szakember a Budapesti Gazdasági Egyetemen és az ELTE-n is oktat, emellett a MAKSZ Kreatív Utánpótlás projektjében is részt vesz.

A Geometry Group több, a WPP hálózathoz tartozó ügynökségeket egyesít: a magyarországi holding része a stratégia, márkaépítés és pr területén mozgó Ogilvy, illetve a digitális és offline aktivációval foglalkozó Geometry. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

27 év után decemberben jön az utolsó szám a magazinból.

A brit áruházlánc a karácsony és fennállása 100. évének alkalmából játszott el a Vissza a jövőbe ötletével.

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Milyen forradalmi lehetőségeket jelentenek az új technológiák? Milyen lesz az életünk 10 vagy 50 év múlva? Ezekre a kérdésekre keressük a választ szeptember 27-én, a MOST Fórumon.(x)

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés