hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csatornát vált az Esti Frizbi

Az ATV-ről a Story Tv-re költözik Hajdú Péter bulvár talkshow-ja, az Esti Frizbi. A csatornaváltást százmillió forintos kampány kíséri.
hirdetés

Február 1-jétől a Story Tv-re költözik az Esti Frizbi beszélgetős bulvárműsor, amely 2006 májusa óta szerepelt az ATV csatornán.

A csatornaváltásról nagyszabású kampánnyal tájékoztatja a Story Tv a nézőket: Budapesten és a megyeszékhelyeken összesen 400 óriásplakát, a Sanoma lapokban, valamint a Metropolban és Borsban megjelenő hirdetések, a Sláger Rádióban és a Juventus Rádióban pedig reklámszpotok hívják fel a figyelmet a költözésre. Az integrált kampány összértéke százmillió forint.

Emellett a műsor arculata is megújul, új díszletben, új főcímmel jelentkezik vasárnaptól az Esti Frizbi.

Hajdú Péter, a show házigazdája elmondta, hogy a Névshowr-t és az Esti Frizbit is gyártó produkciós cégük, a Happyfilm és a Story Tv közötti kapcsolat nem új, hiszen ők készítették A nagy lehetőség című hajléktalanokról szóló valóságshow-t is.

"Producerként nem ritka, hogy valaki több csatornának dolgozik, de műsorvezetőként nem szokták megengedni a konkurenciánál való szereplést. Most velem ez megtörtént, hiszen a Névshowr továbbra is az ATV-n lesz látható, az Esti Frizbi viszont a Story Tv-n" - mondta el Hajdú Péter.

Borsány-Gyenes András, a Story Tv vezérigazgató-helyettese és programigazgatója úgy véli, hogy az Esti Frizbi műsorra tűzésével tovább növelik nézettségünket.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.