hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sörért cserébe jótékonykodhatunk az Élesztőben

A Mad Scientist kisüzemi sörfőzde a Dankó utca 11. alatt álló Wesley Óvoda gyermekeit támogatja legújabb, rendhagyó jótékonysági kezdeményezésével. 

hirdetés

A jótékonysági akciónak a Tűzoltó utcai Élesztő Kézműves Söröző ad otthont, ahol minden adományozni vágyó az ott kihelyezett fordított adventi naptárba helyezheti adományát, és ezért egy pohár Hipster Santa vagy Duke of Budapest sört kap ajándékba.

A fordított adventi naptár lényege és célja, hogy a hagyományos, napi egy, az adventi naptáron lévő ablak kinyitása és csokihoz jutása mellett vagy helyett, az emberek cselekedjenek fordítottan, és helyezzenek adományokat a rászorulók számára a számozott dobozokba. Óvodás korú gyerekeknek való, új vagy használt, jó állapotban lévő játékokat, könyveket, színezőket, színesceruza készleteket, 98-146-os ruhákat, 24-35-ös cipőket és tartós élelmiszereket várnak.

December 24. után az összegyűlt adományokat a Mad Scientist a VIII. kerület, Dankó utca 11. szám alatti intézménynek ajándékozza, ahova hátrányos helyzetű gyerekek járnak. Ha az óvoda a felfokozott segítőkészség következtében, nem tudja szétosztani az adományokat, azt vidéki intézményeik hasonlóan hátrányos helyzetű óvodásainak továbbítják.

Szilágyi Tamás, a Mad Scientist tulajdonosa és alapítója szerint: “A Mad Scientistnek már a kezdetek óta az alapértékei közé tartozott a társadalmi szerepvállalás és erre mindig keressük a megfelelő partnereket."

Bart Dániel, az Élesztő és a Főzdefeszt társtulajdonosa hozzátette: "Mivel a közönségünk javarészt a jó körülmények között élő budapesti lakosságból tevődik össze, fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és az erre történő bátorítás. Gyakorlatilag mondhatjuk azt, hogy ha egy jó sör belefér, akkor akár egy pici karácsonyi jótett is beleférhet."

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három évig dolgoztak együtt, a Mito váltja őket.

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés
hirdetés