hirdetés
hirdetés
hirdetés

Cigány élet - színt hozna

Cigány élet - Romano Trajo címmel új kulturális és szórakoztató magazin indult. A havilap kilencezer példányban kerül majd az árusítóhelyekre. A lapot kiadó és a főszerkesztői feladatokat ellátó Kárpáti László Károlynak ez az első projektje a sajtópiacon.
hirdetés
A Lapker terjesztésében a standokra kerülő kiadványt július 5-én egy sajtótájékoztatón mutatták be. Kárpáti László Károly a lap kiadására hozta létre a Cigány élet elnevezésű céget, és a magazin főszerkesztői, illetve lapigazgatói feladatait is ellátja. Mint azt a Kreatív Online kérdésére elmondta: eddig sosem dolgozott a sajtópiacon, az épületgépész végzettségű vezető az elmúlt években építészként tevékenykedett.

Kárpáti László Károly elmondta: a magazin nem lesz profitorientált, és sem állami, sem uniós támogatást nem kapnak. A 12 fős csapat 50 százaléka roma 50 százaléka magyar, ezzel akarják „biztosítani a magazin szó szerinti értelemben vett színes tartalmát” - ahogy Kárpáti László Károly az első szám bevezetőben írja: „Szó sincs arról, hogy csak a cigánysággal foglalkozunk, sőt! Ha megismerjük egymás kultúráját, egymás életét, jobban megértjük a mozgatórugókat”

Az első szám - amelynek címlapján Győzike látható - 44 oldalon keresztül bulvárhíreket, interjúkat, és publicisztikákat közöl, de kultúra, divat, program- és könyvajánló és sport rovat is szerepel a magazinban.

A termék népszerűsítésére - büdzsé híján - nem indul reklámkampány.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A gasztromarketing ügynökség felel az új étterem és bár social media felületeiért. 

A gyógyszert nem ők fogják feltalálni, de igyekeznek megakadályozni, hogy tévesen más azt állítsa magáról, hogy nála van a gyógyír.

A régi játékok rajongóinak óriási csemege a könyv.

A Veszprém-Balaton Filmpiknik direkt a koranyári időszakban csábítaná a filmrajongókat.

A Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (BVA) vezetése mellett látja ezt a feladatot.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A Kreatív szaklap április 2-án először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók