hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar nyelven is megjelenik a német luxusóra-magazin

A Chronos a német anyalap cikkei mellett saját, lokalizált tartalmakat is ígér.

hirdetés

Az immár magyar nyelven is elérhető Chronos magazin első számát  június 4-én mutatták be egy nyilvános eseményen. A német Ebner Media Group GmbH & Co. KG tulajdonában lévő óramagazin magyar nyelvű kiadása a budapesti JTO Media Magazin és Könyvkiadó Kft. gondozásában jelenik meg.

Ezzel Németország, Japán, USA, Törökország, és Lengyelország után Magyaroszágon is lesz Chronos magazin, amely főként a prémiumkategóriás órák híreiről számol be. A lapban emellett kiemelkedő szerepet kap az ékszervilág, az extravagáns autópiac és a divat is.

A kéthavonta megjelenő magazin főszerekesztője Palásti Márta, felelős szerkesztője Lipcsei Árpád. A kiadó közleménye szerint a magazinban az eredeti német Chronos cikkek fordításán túl  magyar vonatkozású tartalmak is lesznek. A szerkesztőség tanácsadója lesz a legnagyobb külföldi óramanufaktúráknál (Corum, Roger Dubuis, Girard Perregaux, Permigiani, Hublot és Omega) tapasztalatot szerző, Singhoffer Norbert is. 

Fotók a lapszámbemutatóról:

 A magyar Chronos tematikus rendezvényeket, óramanufaktúra látogatásokat szakmai beszélgetéseket is tervez a jövőben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.