hirdetés
hirdetés
hirdetés

Televíziók őszi műsorstruktúrája

Celebkínzás, tánc és Ablak az őszi tévékben

Az RTL Klubon Stohl András műsorvezető a mikrofont táncos cipőre cseréli, Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője a dzsungelben próbál túlélni, a TV2 Hargitai Bea playmate-et küldi Kolumbiába, a Viasat3 bárjában kezdetben 12-en tolonganak, a Magyar Televízió pedig frissítette a közéleti műsorait - csak néhány újdonság a csatornák őszi újdonságaiból. A két nagy kereskedelmi tévén folytatódik a főzőműsor, továbbra is lesz Hal a tortán és Vacsoracsata, szombatonként pedig az egyik adón énekelnek, a másikon meg táncolnak. És folytatódik a Barátok közt, a Jóban, rosszban és az Életképek.
hirdetés

RTL Klub

Három új produkcióval indítja az őszt az RTL Klub. A hírigazgatóság a  Rendszerváltó portrék című műsorral jelentkezik, amelyben közéleti  személyiségek, politikusok beszélnek az 1989 óta eltelt időszakról. A  portréműsoron kívül lesz két új szórakoztató program: a Fogd a pénzt  és fuss! vetélkedő, és a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow.  Előbbiben a játék háziasszonyaként egy új arc tűnik fel a képernyőn, Peller Mariann, aki végzős a Színház- és Filmművészeti Egyetem  műsorvezető szakán.

A Celeb műsorban tíz híres embert száműznek a  dzsungelbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell  kitartaniuk. A csatorna Bárdosi Sándor birkózót, Dér Henit a Sugarloaf  énekesnőjét, Falusi Mariann énekesnőt, Horváth Évát a Cool TV  műsorvezetőjét, Mark popénekest, Soma énekesnőt, Steiner Kristóf  műsorvezetőt és Szabó Patríciát a Cosmopolitan főszerkesztőjét száműzi  Dél-Amerikába.

Az RTL Klubon visszatérnek a saját gyártású műsorok, a Mónika, a Heti  hetes, az Esti Showder, a Showder Klub, A Széf, a Győzike, a Gálvölgyi  Show, a Kész átverés és a Barátok közt. Nem kell nélkülözni az olyan  szórakoztató műsorokat, mint a Dominó Nap, a Pókerarc és a  Vacsoracsata. A csatorna szombatonként ismét felcsavarja a szőnyeget  és jelentkezik a Szombat Esti Láz táncműsorral. Az idei sztártáncosok:  Udvaros Dorottya színművésznő, Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary  győztese, Gáspár Bea (Győzike felesége), és Kiss Ramóna, a Barátok  közt szereplője, Csányi Sándor színművész, Katus Attila aerobic  világbajnok, Rózsa György showman és Stohl András színész-műsorvezető.

TV2
Mint arról a TV2 arculatváltásakor beszámoltunk, a csatorna is több új  műsorral készült az őszre.

A Megasztár4 zsűrije
A Megasztár4 zsűrije
Hétköznaponként jelentkezik a Cápák  kvízműsor, valamint a Joshi Bharat vezette "valódi és célravezető  megoldásokat" kínáló beszélgetős műsor. Heti adása lesz a humorra építő XXL-nek, amiben a zenén kívül nagy szerepet kap a Bagi-Nacsa  páros és az Irigy Hónaljmirigy, a 10! Című rangsorolós produkcióban  pedig a magyar és külföldi sztárokon lehet nevetni.

A TV2 is indít valóságshowt Hargitai Bea playmate főszereplésével és  az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! műsorához hasonlóan itt is sanyargatják  majd a sztárokat Frei Tamás segítségével.

A kereskedelmi tévén már elindult a Megasztár negyedik szériája  Eszenyi Enikő színművész, Fenyő Miklós és Mester Tamás zenész-énekes  zsűritagokkal, és futnak a régi műsorok: az Aktív, a Magellán, a Hal a  tortán, a Jóban, rosszban és a Popdaráló.

Viasat3, TV6
Bár 2.0
Bár 2.0
A Viasat3 sem marad saját gyártású valóságshow nélkül, szeptember  15-én elindítja a Bár 2.0-t. A produkció elődje hét évvel ezelőtt már  futott a csatornán. Az új Bárban 12 játékos lesz, de a szerdai  sajtótájékoztatón még csak 11-et mutattak be, a hiányzó szereplőt majd  a bejutott "bárosok" maguk választják ki.

A Viasaton további változás, hogy az UEFA Bajnokok Ligája (BL) ősztől  a TV6-ra került, maradt viszont a csatornán a kézilabda BL.

Így tévéztek ti címmel szeptember végén egy új műsor debütál a TV6-on, ahol a médiabloggerként ismert Carlo és Fittikém a média  "melléfogásait" mutatják be. Ez azt jelenti, hogy a TV6 műsorán  látható lesz bármelyik konkurens tévécsatorna ballépése. Hámori Barbara programigazgató elmondta, hogy az egy percen belül logóval  feltüntetett bejátszás idézetnek számít, vagyis nem kell hozzá külön  engedélyt kérni.

Magyar Televízió (MTV)
Ősztől átalakul, újjászületik a Magyar Televízió több műsora: új  időpontban, megújult környezetben jelentkezik a nyolcvanperces Ablak  és élő lett a virtuális stúdióból sugárzott Kárpát Expressz. Az M1-en augusztus végétől hétköznap 15 órától 17.30-ig a közéleti műsoroké a  főszerep, hétfőtől péntekig ebben a műsorsávban jelentkezik valamennyi  hazai nemzetiségi magazin, és itt kapott helyett a köztévé új  esélyegyenlőségi műsora, az Esély.

A korábbi TV Taxi című műsor a hetente 25 percben jelentkező Euro Taxi  névre váltott, az adásban a taxisofőrök Magyarországot és a környező országokat járva kérdezik utasaikat egy-egy aktuális vagy izgalmas  témában.

A MTV-n saját sorozata, az Életképek is új részekkel kerül adásba  kéthetente, váltásban a DokuZóna dokumentumfilmes válogatással.

A köztévé mindkét csatornája készül szórakoztató műsorokkal: az M1 a  rögtönzésre és helyzetgyakorlatra építő Beugróval, az M2 pedig a Hofi Gézáról vetít portrésorozattal és folytatódik az akusztikus  koncertsorozatot közvetítő Hangerő.

A Kreatív magazin ma megjelenő szeptemberi száma részletesen elemzi a tévécsatornák őszi stratégiáját.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A több éves nagyvállalati HR vezetői tapasztalattal rendelkező Kárpáti Diána 2019 májusától a cégcsoport tagja.

A győztesek mámorától egészen Galactic Jackson szettjéig dokumentáltuk az eseményeket.

A hírek szerint több ezer szellemi munkát végző alkalmazottat küldenek el a cégtől a közeljövőben.

A Property Market meghívásos tenderén három ügynökség indult, a két körös kiválasztási folyamat végén pedig a Black Page Consulting nyert.

Mint kiderült, a kiadóvállalat fiókjait azért zárolta a Facebook mert egyikük megsértette a reklámszabályzatot.

hirdetés
hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.