hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ilyen volt a Cannes Lions-est

Cannes Lions-estet szervezett a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szeptember 22-én a Brody Studios-ban, ahol az idei reklámfesztivál győztes reklámjait vetítették.

hirdetés

Az idei reklámfesztivál díjnyertes alkotásait néztük meg a MAKSZ által szervezett Cannes Lions-esten. Az estet Aczél László, a MAKSZ elnöke nyitotta meg, majd Ben Knight, a Geometry Dubai kreatívigazgatója tartott előadást.

Az idei három bronz díj nyertesei, Czebe Márton, a Possible kreatívigazgatója, Budaházy Szabolcs, az Arworks ügyvezetője, majd Galácz Karolina és Hujber Áron, a Young&Rubicam Budapest képviseletében 5-5 percben meséltek élményeikről. Az este során a díjnyertes reklámfilmeket vetítették, de plakátkiállítás is volt a Brody Studios két termében, a cannes-i verseny press, outdoor és design kategóriáinak Arany Oroszlán-díjas munkáiból.

Az esten mi is voltunk, megmutatjuk képekben, íme:

Galácz Karolina, Young&Rubicam Budapest, deputy creative director, Hujber Áron, Young&Rubicam Budapest, art director, Czebe Márton, Possible, head of creative division, Ben Knight, Geometry Dubai, executive creative director, Budaházy Szabolcs, Arworks , ügyvezető igazgató
A további képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés