hirdetés
hirdetés
hirdetés

Cannes Lions - távozik a vezérigazgató

A Cannes-i Nemzetközi Reklámfesztivál szervezői bejelentették, hogy Penny Reid lemondott vezérigazgatói pozíciójáról.
hirdetés

A fesztivál csapatához januárban csatlakozó Penny Reid személyes okok miatt döntött a távozás mellett. A Tequila London elnöke az utóbbi húsz évben többek között a TBWA/GGT ügyvezető igazgatója volt, illetve account területen tevékenykedett a BMP DDB-nél és a Saatchi & Saatchinál.

Penny Reid utódját hamarosan kinevezik. Az új vezérigazgató Terry Savage, a fesztivál ügyvezető elnökének irányítása alatt folytathatja a munkát.

A 2006-os fesztiválon a filmes és press pályamunkákat elbíráló zsűri elnöke David Droga, a Publicis Network worldwide vezető kreatívigazgatója volt. A rádióreklámokat értékelő zsűri elnöki teendőit Guillaume Van Der Stighelen, a belgiumi Duval Guillaume szövegírója és kreatív partnere, a Lions Direct kategóriáét pedig Steve Harrison, a brit Harrison Troughton Wunderman ügyvezetője látta el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés