hirdetés
hirdetés
hirdetés

Café - elindult a Szeretem Budapestet mozgalom

A média és a kommunikációs szakma több szereplője is megtalálható a napokban alakuló Szeretem Budapestet elnevezésű mozgalom alapítói között.
hirdetés
A Szeretem Budapestet egy civil mozgalom, amely független minden hivataltól, párttól, szervezettől. A megmozdulás egy nagyívű városfejlesztési koncepciót akar megvalósítani. A kezdeményezéscélja, hogy összegyűjtse és egyesítse a budapestiek tettvágyát, erejét, lelkesedését, azokét a budapestiekét, akik egy 21. századi élhető, rendezett, de nyüzsgő várost szeretnének.

A mozgalom alapítói között megtalálható például Bojár Iván András, az Octogon főszerkesztője, Gábor Iván, a Café csoport vezetője, illetve Melis András, a Pesti Est alapító-tulajdonosa.

A "Szeretem Budapestet" Mozgalom szeptember 21-én 18.30-kor a Bem Rakpart 6. alatt tartja alakuló gyűlését, amely nyilvános minden érdeklődő számára. A mozgalom pr-kommunikációját a Café PR intézi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

Új évaddal folytatódhat az elmúlt évek egyik legsikeresebb TV2-es műsora, az Exatlon Hungary.

Bár csak 2022-ig jelentették be a felfüggesztését, a kormány tervezete 2023-ban sem számol belőle bevétellel.

Eric Tveter a UPC közép-kelet-európai szárnyának sikeres eladását követően vonul vissza. Az új vezér a Vodafone-tranzakció lezárásáig fogja ezt a posztot betölteni.

Eközben új női online bulvármagazint indítottak, több másik portáljukat pedig átpozicionálják.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés