hirdetés
hirdetés
hirdetés

Café - elindult a Szeretem Budapestet mozgalom

A média és a kommunikációs szakma több szereplője is megtalálható a napokban alakuló Szeretem Budapestet elnevezésű mozgalom alapítói között.
hirdetés
A Szeretem Budapestet egy civil mozgalom, amely független minden hivataltól, párttól, szervezettől. A megmozdulás egy nagyívű városfejlesztési koncepciót akar megvalósítani. A kezdeményezéscélja, hogy összegyűjtse és egyesítse a budapestiek tettvágyát, erejét, lelkesedését, azokét a budapestiekét, akik egy 21. századi élhető, rendezett, de nyüzsgő várost szeretnének.

A mozgalom alapítói között megtalálható például Bojár Iván András, az Octogon főszerkesztője, Gábor Iván, a Café csoport vezetője, illetve Melis András, a Pesti Est alapító-tulajdonosa.

A "Szeretem Budapestet" Mozgalom szeptember 21-én 18.30-kor a Bem Rakpart 6. alatt tartja alakuló gyűlését, amely nyilvános minden érdeklődő számára. A mozgalom pr-kommunikációját a Café PR intézi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A mai mutatványszám után január 13-tól indul a napi terjesztés.

Ezt mondta Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója az Indexnek adott podcast-interjújában.

Rajtuk kívül az Eletforma.hu női portál is a sales house-hoz került január 1-jével.

A felek azonban keresik az üzleti együttműködés további lehetőségeit.

Kirády Attila, eddigi kreatív igazgató pozíciója megszűnik, de marad a cégnél.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés