hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kávétól elvesztem a kontrollt és ámokfutásba kezdek

Mások sztorija nem köti le, de még mindig fel tud fedezni valami újat a Jóbarátokban. Az úszást váltotta a tenisz, de Marcus Milleréket sosem unja meg. Buzási Bence, a Progressive reklámügynökség kreatívigazgatója a Kultúrterrorban. 

hirdetés

Film

Az első filmélmény, amire a Tom és Jerry után emlékszem, az az 1959-es Ben Hur volt, Charlton Hestonnal a főszerepben. A szüleimnek volt meg VHS-en, olaszul. Német felirattal. Magyar alámondással. Három óra három nyelvű inger. Az utóbbi idők legjobb filmélménye a Teljesen idegenek. Szuper forgatókönyv, intelligens és nem erőltetett párbeszédek, tök jó és mai téma (a mobiltelefon az életünk információs központja) egy új aspektusból megmutatva: mi lenne az életünkkel, ha nem lennének titkaink egymás előtt (amiket a mobilunk rejt).

Zene

Majdnem minden. A gimnazista punkrock korszakból a Red Hot Chili Peppers megmaradt, valószínűleg már meg is fog. Évekig bluest játszottam, ma is szívesen megyek koncertre – már ha van. A jazzhez már jó tíz éve felnőttem, megnyugtat, csakúgy, mint a komolyzene. Inkább emberekhez kötődöm. Amit ők csinálnak, az mind jó, műfajtól függetlenül: Tátrai, Szappanos, John Mayer, Marcus Miller, Billy Cobham, Hendrix, Chick Corea, Davis.

Könyv

A regények ritkán kötnek le, a fél életem azzal töltöm, hogy minisztorikat alkossak márkáknak, mások sztorija nem köt le. Ha könyvhöz jutok, akkor az mindenképpen olyan legyen, amibe napokig-hetekig el tudok merülni. Ezek általában tudományos kötetek. Elméleti fizikusok lebilincselő elméletei az életről, a világról, Hawkingtól Tellerig. Etimológiai értekezések Kosztolányitól Horger Antalig. Azaz csak voltak, ma Martin Baxendale: A kisbaba működése az aktuális.

Színdarab

Impro színházba járok, általában Momentánra.

Tévéműsor

Sorozatok. A klasszikusok közül a Jóbarátok. Ahányszor kedvem van újranézni pár részt, vagy évadot, mindig felfedezek benne valakit az ismerőseim közül. A maiak közül Az ifú pápa. Kicsit amerikai, de közben nagyon olasz, és vizuálisan és gondolatilag is túlburjánzó és lenyűgöző. Élmény nézni – elég ha főcímet megnézitek: 

Étterem

Budakalász, Schiszl
I.Kerület, Polo Pub
Zebegény, Natura Hill
Szentedre, Dalmát Szamár

Kávé

Tea. A kávétól elvesztem a kontrollt és ámokfutásba kezdek, amire aztán nem emlékszem. Nemúgy a többiek.

Kirándulás

Pilis.

Sport

Fél éltemben az úszás volt. A monotonitása jó múzsa volt, akár verset kellett tanulni, akár kreatív koncepciót alkotni. Mára meguntam, helyére jött a tenisz. Erőnlét és koncentráció, hidegvér akkor is, amikor már azt hiszed nyertél és kiderül, hogy mégsem vagy legyőzhetetlen.

Program

Amik felpörgetnek, mint a Brain Bar vagy a TEDx, vagy amik megnyugtatnak, mint a szombati, VI. Házisörfőzők Nemzetközi Versenye.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 8-12 éves diákok jelentkezését várja a csatorna gyerekműsora.

Átadták a Glamour Women of the Year díjakat. 

A Roland Berger azt vizsgálta, hogy a digitalizáció hogyan segíti a nők karrierjét.

A Viberen gyíkemberes matricacsomag és publikus chat is lesz.

14 főkategóriában várják a pályamunkákat.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 24.

Micro moments, Google Adwords és Youtube, videotartalom stratégia, mobilhirdetés, attribúciós modellezés

2017. április 6-7. Országos sales meeting azoknak, akik szeretnek értékesíteni, és még jobbak akarnak lenni!

A Kreatív ismét meghirdeti content marketing versenyét, amelyre várja az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait. Nevezési határidő: április 14.

Idén is megrendezzük az FMCG-szektor egyik legmeghatározóbb, kétnapos eseményét. Időpont: 2017.04.27-28.

hirdetés
hirdetés