hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapest-Bamako - 80 négyzetméteres billboard a Szaharában

A következő, Szabó Gál András által szervezett Budapest-Bamako rally-n egy átalakított 1987-es gyártású Ikarus csuklós busz is elindul, hogy „Hetes buszként” átszelje a Szaharát. A három bamakós veterán által kitalált non-profit program során a hirdetési felületként is üzemelő busz karitatív feladatokat lát majd el az afrikai falvakban, városokban.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A Hetes busz elnevezésű karitatív projektet három - korábban Budapest-Bamako rally-kon indult versenyző - hozta létre. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatépítésért Aravind Kumar Bremanandam, a technikai megvalósításért Pétery Szabolcs, a marketingért, valamint a hazai szponzorációért és a karitatív tevékenység koordinálásáért pedig Berényi Attila felel.

A hirdetési felületként is funkcionáló Ikarus busz 2008. január 12-én rajtol Budapestről, és a tervek szerint január 28-án érkezik meg Mali fővárosába, Bamakoba a 8365 kilométeres táv leküzdésével.

A szervezők karitatív csomagokat osztanak szét a rászorulók között az út során: a busz minden nap megáll egy kiválasztott faluban, és sportszereket adnak a helyi gyerekeknek. A szervezők programmal a Bamako külvárosában működő kalabankoroi általános iskola munkáját is segítik, és szponzorálják az iskola focicsapatát.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három évig dolgoztak együtt, a Mito váltja őket.

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés
hirdetés