hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapest-Bamako - 80 négyzetméteres billboard a Szaharában

A következő, Szabó Gál András által szervezett Budapest-Bamako rally-n egy átalakított 1987-es gyártású Ikarus csuklós busz is elindul, hogy „Hetes buszként” átszelje a Szaharát. A három bamakós veterán által kitalált non-profit program során a hirdetési felületként is üzemelő busz karitatív feladatokat lát majd el az afrikai falvakban, városokban.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A Hetes busz elnevezésű karitatív projektet három - korábban Budapest-Bamako rally-kon indult versenyző - hozta létre. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatépítésért Aravind Kumar Bremanandam, a technikai megvalósításért Pétery Szabolcs, a marketingért, valamint a hazai szponzorációért és a karitatív tevékenység koordinálásáért pedig Berényi Attila felel.

A hirdetési felületként is funkcionáló Ikarus busz 2008. január 12-én rajtol Budapestről, és a tervek szerint január 28-án érkezik meg Mali fővárosába, Bamakoba a 8365 kilométeres táv leküzdésével.

A szervezők karitatív csomagokat osztanak szét a rászorulók között az út során: a busz minden nap megáll egy kiválasztott faluban, és sportszereket adnak a helyi gyerekeknek. A szervezők programmal a Bamako külvárosában működő kalabankoroi általános iskola munkáját is segítik, és szponzorálják az iskola focicsapatát.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Kamu és valós hírekkel jelentkezik a humorcsatorna a műsorok között és a Facebookon is.

Természetesen nem igazi dobostortát, hanem annak az árát kapják meg.

105 millió forintra lehet pályázni az NMHH-nál.

Indul a 2018-as Employer Branding Award, immár negyedik alkalommal, először a PR Toplistán.

Az influencer-ügynökség tartalomgyártásba fogott.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Kiemelt kategória 2018-ban: Televízió Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 21.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Gyógyszerkommunikációs konferencia - Future Pharma október 2-án.

Konferencia a mentes termékek piacáról Időpont: október 3., 10.00 - 17.00

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Díjátadó: október 3., 18.00, Corner Rendezvényterem

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 5.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: október 9., 19.00

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak október 11-én.

Kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok versenye. Nevezési határidő: 10.12.

Gyakorlati útmutató lépésről lépésre október 16-án.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés