hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapest-Bamako - 80 négyzetméteres billboard a Szaharában

A következő, Szabó Gál András által szervezett Budapest-Bamako rally-n egy átalakított 1987-es gyártású Ikarus csuklós busz is elindul, hogy „Hetes buszként” átszelje a Szaharát. A három bamakós veterán által kitalált non-profit program során a hirdetési felületként is üzemelő busz karitatív feladatokat lát majd el az afrikai falvakban, városokban.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A Hetes busz elnevezésű karitatív projektet három - korábban Budapest-Bamako rally-kon indult versenyző - hozta létre. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatépítésért Aravind Kumar Bremanandam, a technikai megvalósításért Pétery Szabolcs, a marketingért, valamint a hazai szponzorációért és a karitatív tevékenység koordinálásáért pedig Berényi Attila felel.

A hirdetési felületként is funkcionáló Ikarus busz 2008. január 12-én rajtol Budapestről, és a tervek szerint január 28-án érkezik meg Mali fővárosába, Bamakoba a 8365 kilométeres táv leküzdésével.

A szervezők karitatív csomagokat osztanak szét a rászorulók között az út során: a busz minden nap megáll egy kiválasztott faluban, és sportszereket adnak a helyi gyerekeknek. A szervezők programmal a Bamako külvárosában működő kalabankoroi általános iskola munkáját is segítik, és szponzorálják az iskola focicsapatát.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Racionalizálják a hírosztály költségvetését.

20 kiló szemetet tudnak összegyűjteni egyszerre. Az IKEA egy áruház nyitását népszerűsíti az akcióval.

Újdonságként díjat adnak át a talkshow műfajában, mint ahogy a 2018-ban debütáló sorozatok is külön kategóriát kaptak.

Balázs Facebook- és Insta-, Istenes Bence Youtube-felületeit értékesítési a cég.

A 4-10 éves gyerekeknek szánt Nicktoons-szal bővül az R-time portfóliója.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Fél napos rendezvény az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról: Influencer minikonferencia április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés