hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapest-Bamako - 80 négyzetméteres billboard a Szaharában

A következő, Szabó Gál András által szervezett Budapest-Bamako rally-n egy átalakított 1987-es gyártású Ikarus csuklós busz is elindul, hogy „Hetes buszként” átszelje a Szaharát. A három bamakós veterán által kitalált non-profit program során a hirdetési felületként is üzemelő busz karitatív feladatokat lát majd el az afrikai falvakban, városokban.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A Hetes busz elnevezésű karitatív projektet három - korábban Budapest-Bamako rally-kon indult versenyző - hozta létre. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatépítésért Aravind Kumar Bremanandam, a technikai megvalósításért Pétery Szabolcs, a marketingért, valamint a hazai szponzorációért és a karitatív tevékenység koordinálásáért pedig Berényi Attila felel.

A hirdetési felületként is funkcionáló Ikarus busz 2008. január 12-én rajtol Budapestről, és a tervek szerint január 28-án érkezik meg Mali fővárosába, Bamakoba a 8365 kilométeres táv leküzdésével.

A szervezők karitatív csomagokat osztanak szét a rászorulók között az út során: a busz minden nap megáll egy kiválasztott faluban, és sportszereket adnak a helyi gyerekeknek. A szervezők programmal a Bamako külvárosában működő kalabankoroi általános iskola munkáját is segítik, és szponzorálják az iskola focicsapatát.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Thuróczy Slinn Péter art direkció kategóriában értékelte a nevezéseket.

A zeneipar az újabb technológiától várja a megváltást.

Bevételnövekedést várnak tőle.

A fesztiválrajongók szíve megszakad.

Magyar hallgató a Young Ones fináléjában.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés