hirdetés
hirdetés
hirdetés

Budapest Airport - Magyarországot népszerűsítik Ferihegyen

A turisztikai csúcsszezonban a ferihegyi repülőtér indulási és érkezési oldalain Budapestet és Magyarországot népszerűsítő plakátok fogadják az utazókat. A kampányt közösen indította a budapesti Városarculati Tanácsnoki Iroda (VTI), a Magyar Turizmus (MT), a Budapest Airport (BA), a repülőtéri médiafelületeket értékesítő Clear Channel Outdoor és a Defi Hungary.
hirdetés
Mostantól az országba repülőgépen érkező külföldieket "Budapest welcomes you" felirat fogadja, a beléptető folyosó falait pedig a fővárosi épületekről és eseményekről láthatók képek borítják. Ezeken a kreatívokon a VTI új budapesti grafikai városarculati elemei jelennek meg. Az új logóval és a "Budapest - city of senses" szlogennel készült plakátokon például a Duna, a fürdőkultúra, a város látképe látható.

A repülőtér indulási oldalán az MT hirdetései "búcsúztatják" és csábítják visszatérésre a távozó turistákat. Az MT plakátjain a vállalat által idén bevezetett új külföldi arculat általános "Hungary - A love for life" (Magyarország - egy életre szóló szerelem) szlogenje mellett, az a kérdés is szerepel, amelyet biztonsági okokból minden utazónak feltesznek a légitársaságok a csomagok feladása során: "Did you pack your bag yourself?" azaz saját kezűleg csomagolta be bőröndjét? "A bagful of adventure awaits you on your next visit!" felhívás pedig arra utal, hogy a most távozó utazót a következő látogatása alkalmával ugyancsak egy bőröndnyi élmény várja Magyarországon.

A szolgáltatók összefogásával megvalósult akcióban a BA és közreműködő cégei a felületeket ingyen bocsátották a VTI és az MT rendelkezésére.

A BA tavaly összesen 8,6 millió utast szolgált ki, ebből közel 4,4 millió volt az induló utas. A ferihegyi reptér csúcsszezonja július, augusztus és szeptember, ezalatt várhatóan mintegy hárommillió utas fordul meg a légikötőben.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

Október első hetében a Hegyvidéki Sirály sétányra, a MOMkult elé kerül a vásár.

Idén hibrid formában érkezik a rendezvény.

Wéber Kata a Pieces of a Woman bemutatója után került fel a rangos listára.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés