hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bronzot nyert a White Rabbit a LIA-n

Az ügynökség egyedüli magyarként nyert érmet.

hirdetés

Harmincharmadszor rendezték meg a London International Awards nevű reklámversenyt, tavaly a Rebublic Group, a Leo Burnett és a White Rabbit is díjazott volt, idén az utóbbi egyedüli magyar ügynökségként nyert. Méghozzá egy bronzot a Digital - Illustration kategóriában a Gastropolis Főzőiskolának készített munkájukkal. Ezt mutatja be a lenti két videó.

Tavaly amúgy a BBDO lett az év hálózatos ügynöksége, a legjobb ügynökségnek járó díjat a McCann New York hozta el, idén ez épp fordítva volt: a BBDO New York lett az év ügynöksége, a McCann pedig a legjobb hálózat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három év után frissítették a tudásanyagot. A kiadvány ingyenesen letölthető.

Pro bono alapon ügynökséget is keresnek a kampány lebonyolítására.

Az előírt kötelezettségekhez felhasznált hiányos adatok nem a Digitől, hanem a GVH saját adatgyűjtéséből származik - állítja a cég.

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés