hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az új vezérigazgató is lemondott az Index.hu Zrt. éléről

06.30-tól vezérigazgató nélkül működik tovább az Index.hu Zrt., Ződi Zsolt távozik a posztról és a cégből is.

hirdetés

Június 30-tól vezérigazgató nélkül működik tovább az Index.hu Zrt., miután Ződi Zsolt távozik a posztról és a cégből is.

A Kreatívnak eljuttatott közleményben Bodolai László, az igazgatótanács elnöke azt írja: “Vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index. Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására”.

 “Vezérigazgatói tisztségemről lemondok, de továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni. Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra. Sajnálom, ha esetleg Bodolai László barátomat ezzel most nehéz helyzetbe hoztam” - írta Ződi Zsolt a közleményben.

Ződi Zsolt múlt héten, közvetlenül Pusztay András lemondása után vette át a vezérigazgatói posztot. Pusztay pedig nem sokkal azután mondott le, hogy a nyilvánosság elé kerültek az Index szerkesztőségének működését átalakító javaslatok, és a szerkesztőség veszélyhelyzetet hirdetett. Az Index főszerkesztője, Dull Szabolcs az ügy óta már nem tagja az Index Zrt. igazgatótanácsának.

Frissítés: Az Index főszerkesztőjének közleménye szerint az Index munkatársai is a sajtónak kiküldött közleménnyel egy időben értesültek a vezéigazgató-váltásról. Dull Szabolcs úgy fogalmaz, ők már szeretnének végre csakis az újság tartalmával foglalkozni.

Frissítés 2.: Bodolai László délután a Tilos Rádióban adott interjút, ahol azt mondta, jelenleg nincs újabb jelöltje a vezérigazgatói posztra. Ződi gyors felmondását az tette lehetővé, hogy a szerződése értelmében hamar felállhatott, döntését pedig megérti. A Indexet tulajdonló alapítvány elnöke azt is hozzátette, hogy megérti a szerkesztőség feszültségét a jelenlegi helyzetben, de a megoldáson dolgozik. 

Bodolai rögtön cáfolta azt a felvetést is, hogy az Index "bedarálásának" lehetünk tanúi. Szerinte az Index mostani válsága pénzügyi válság, ennek a válságnak a megoldására született például Gerényi Gábor javaslata is, amit végül nem fogadtak el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés