hirdetés
hirdetés
hirdetés

Brazíliából jött a Grey új senior art directora

Rio de Janeiróból érkezett a Grey Budapest új senior art directora. Fernando Freitas decemberben csatlakozott az ügynökséghez.
hirdetés

Brazil szakembert igazolt le a Grey Budapest: Fernando Freitas Rio de Janeiróból költözött Magyarországra. Az ügynökségnél senior art directorként dolgozik.
 
Fernando Freitas olyan cégeknél dolgozott, mint a riói JWT, a Doctor Propaganda, a Young & Rubicam és a Salles D'Arcy, majd creative supervisorként és senior art directorként folytatta pályafutását a 4x4 Publicidade Rio de Janeirónál. Ezt követoen a lisszaboni McCann Erickson és az Ogilvy & Mather csapatában töltött be senior art directori pozíciót, legutóbb pedig a riói Que ügynökségnél tevékenykedett. Korábban olyan főbb márkákon dolgozott, mint a Telefónica, a TIM, az Esso, a General Motors és a Petrobras.

Fernando Freitas
Fernando Freitas

Brazíliában számos kreatív, újságírói és sajtó-díjat nyert munkáival, emellett pedig nyert a New York Fesztiválon és döntőbe jutott a cannes-i Arany Oroszlánon és a One Show fesztiválon is.
 
Spielmann Gábor, a Grey Budapest vezető kreatívigazgatója elmondta: "Öröm számunkra, hogy Fernando révén ízelítőt kapunk a legendás brazil vizuális maximalizmusból. Elsősorban a friss ötletei és a nemzetközi reklámkultúra erősítése miatt érkezett hozzánk, és a kreatívcsapatra is átragad a lelkesedése, ezzel új mércét állítva mindannyiunk elé."
 
A Grey új munkatársa egyébként fotográfus és festőművész is, munkáit megtekintheti itt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Pesti Srácok kormánypárti szerkesztősége által is működtetett új tévé szabadon fogható csatornaként a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz.

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés