hirdetés
hirdetés
hirdetés

Braun & Partners - változások a menedzsmentben

A Braun & Partners társadalmi felelősségvállalással (CSR) foglalkozó tanácsadó céghez új szakmai igazgató és egyben társtulajdonos csatlakozott.
hirdetés

Radácsi László a Braun & Partners CSR kommunikációs és tanácsadó cégnél folytatja pályafutását. A szakember a Magyar Tudományos Akadémiától (MTA) érkezett, ahol üzleti etikai tanácsadással foglalkozott, 1994-2004-ig a Corvinus Egyetem Gazdaságetikai Központjában és a Corvinus Egyetem vezetőképző intézetében egyetemi docensként dolgozott.

A szakmai igazgatói pozíciót a cég most hozta létre. Radácsi László a Braun & Partners-nél többek között a kiemelt CSR projektek szakmai irányításával, a felsővezetés megalapozásával foglalkozik majd, ezen kívül hozzá tartozik a szolgáltatásfejlesztés, valamint a legjelentősebb ügyfelek tanácsadói támogatása.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka eddig nem volt jelen a közösségi médiában.

A Nielsen számításai szerint csak 2 saját gyártású Netflix-széria van a top tízben. Ráadásul lehet, hogy hamarosan mindkét klasszikust elveszíti a Netflix.

Az előadó az ügynökségeknek is üzent egy friss interjúban.

Simon Balázs rendezése mellett a Freakin' Disco és a FAQ Színház klipje is esélyes a díjra.

A rendezvényügynökség célja, hogy ezzel bekerüljenek az európai vérkeringésbe.

hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Díjátadó: május 16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés