hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bővült az MMSZ elnöksége

Langsteiner Marianne, Sütő Ágnes és Termes Nóra is a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja lett. Velük 14-re bővült a szervezet vezetősége. 

hirdetés

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) rendkívüli közgyűlésén három új elnökségi tagot választottak: Langsteiner Marianne, Sütő Ágnes és Termes Nóra csatlakozik a szervezet vezető testületéhez.

Langsteiner Marianne pályafutásának meghatározó része a magyarországi mobil távközléshez kötődik: volt a Matáv ügyfélszolgálati igazgatója, a Westel 900 üzletfejlesztési, majd stratégiai igazgatója és hozzá fűződik a Westel – T-Mobile márkaváltás levezénylése is. Legutolsó pozíciójában a Magyar Telekom lakossági üzletágának marketingigazgatójaként felelt a T-Mobile és a T-Home márkák marketing tevékenységéért.

Sütő Ágnes a banki pénzügyi marketing területén dolgozik. Az ABN Amro Bank, majd a Kereskedelmi és Hitelbank után a Koreai Fejlesztési Bank következett. Sütő Ágnes jelenleg a kommunikációért, marketingért és az ázsiai kiemelt ügyfelekért felel ügyvezető igazgatóként.

Termes Nóra a turizmusmarketing területén tevékenykedik: pályáját a Malévnál kezdte, 2004 októbere óta az IBUSZ-nál tölt be különféle vezetői pozíciókat, jelenleg hálózati- és marketing igazgató.

„Vitathatatlan, hogy a most megválasztott elnökségi tagok révén olyan szaktekintélyekkel bővült az MMSZ elnöksége, akik nem csak saját szakmájukban, hanem a marketing teljes területén elismert szakemberek.” – fogalmazott a választás után Kozák Ákos, az MMSZ elnöke.

Az elnökségi tagok névsorát – a most csatlakozottak neve nélkül - itt találja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A fókusz a pénzügyek kényelmes intézésére irányul. 

Erre jutott a Budapest Design Week, mely idén a körforgásos gazdaság témáját járta körül.

Az új országimázs kampány már a fiktív karakter szavajárására épít.

A Mito saját kirándulásaira szokott pólókat tervezni, de mivel idén a túra a járvány miatt elmarad, az ügynökség inkább nosztalgiázik.

A cég iskolákba is elviszi a védekezés nélküli szex kockázataira figyelmeztető kampányát.

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés