hirdetés
hirdetés
hirdetés

Borsodi – továbbra is fociszponzor

Bár perben áll a Magyar Labdarúgó Ligával a Borsodi, nem tud elszakadni a focitól, jobb híján nem a ligát, hanem a másodosztályú Diósgyőrt szponzorálja.
hirdetés
A Magyar Labdarúgó Liga (MLL) és Borsodi kapcsolata azért romlott meg, mert a sörgyár szerint a liga jogellenesen írt ki pályázatot a névadó szponzori címre. A társaság ugyanis továbbra is érvényesnek tekinti azt az öt évre szóló szerződést, amelyet az IMS sportmarketing cégen keresztül 2001-ben kötött a profi liga névadó szponzori jogaira. Az MLL a szerződést már semmisnek tekinti, mert az IMS tulajdonosa meghalt, a céget pedig nem érték el a szerződés ügyében, így a liga kénytelen volt pályázatot kiírni.

Az MLL új névadójának a Dreher Sörgyárak Arany Ászok brandjét választotta, amely 2006-ig évente 300 milliót fizet a ligának, majdnem kétszer annyit, mint amennyit a Borsodi fizetett.

A Borsodi a per ellenére nem fordult el a focitól, a Diósgyőrrel (DVTK) kötött szerződést. A sörgyár annak ellenére hosszú távú fantáziát lát a csapatban, hogy a DVTK Borsodi Sör néven pályára lépő csapat bajnoki bemutatkozása nem volt sikeres, hiszen kikapott a Kispesttől.

(forrás: Napi Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés