hirdetés
hirdetés
hirdetés

Borsodi - új pozícióban Mészáros Zsolt

A marketingigazgatói poszt után értékesítési igazgatóként dolgozik tovább a Borsodi Sörgyárnál Mészáros Zsolt. A szakember új pozíciójában a horeca és a small food területekért felel.
hirdetés
Új pozíciójában Mészáros Zsolt feladata a Borsodi Sörgyár értékesítési struktúrájának fejlesztése - építve a vállalat marketingigazgatójaként szerzett tapasztalataira. A szakember a horeca és a small food – kisboltok – területeken irányítja az értékesítési munkákat.

Mint arról már beszámoltunk:Mészáros Zsolt 2007 eleje óta dolgozik a Borsodi Sörgyárnál, ahol mostani kinevezését megelőzően marketingigazgatói pozícióban dolgozott. A vállalatnál több döntő fontosságú stratégiai kezdeményezés irányítója volt, beleértve a Borsodi arculatváltását. A kereskedelmi csapat irányítójaként jelentős szerepet játszik a vállalat üzleti terveinek létrehozásában, illetve megvalósításában.

A Borsodi az új marketingigazgató személyéről csak később ad felvilágosítást.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés