hirdetés
hirdetés
hirdetés

Borsodi - új pozícióban Mészáros Zsolt

A marketingigazgatói poszt után értékesítési igazgatóként dolgozik tovább a Borsodi Sörgyárnál Mészáros Zsolt. A szakember új pozíciójában a horeca és a small food területekért felel.
hirdetés
Új pozíciójában Mészáros Zsolt feladata a Borsodi Sörgyár értékesítési struktúrájának fejlesztése - építve a vállalat marketingigazgatójaként szerzett tapasztalataira. A szakember a horeca és a small food – kisboltok – területeken irányítja az értékesítési munkákat.

Mint arról már beszámoltunk:Mészáros Zsolt 2007 eleje óta dolgozik a Borsodi Sörgyárnál, ahol mostani kinevezését megelőzően marketingigazgatói pozícióban dolgozott. A vállalatnál több döntő fontosságú stratégiai kezdeményezés irányítója volt, beleértve a Borsodi arculatváltását. A kereskedelmi csapat irányítójaként jelentős szerepet játszik a vállalat üzleti terveinek létrehozásában, illetve megvalósításában.

A Borsodi az új marketingigazgató személyéről csak később ad felvilágosítást.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés