hirdetés
hirdetés
hirdetés

Borkampányt támogat az AMC

Nyílt tendert írt ki az Agrármarketing Centrum a kereskedelmi láncoknak. Az adventi időszakban zajló borkampányt 31,25 millió forinttal támogatnák meg. 

hirdetés

A közösségi bormarketing programhoz kapcsolódva a kereskedelmi láncoknak hirdetett nyílt pályázatot az Agrármarketing Centrum (AMC).

A szervezetnek az áruházi értékesítést ösztönző akcióval az a célja, hogy az adventi szezonban a vásárlók - főleg az A, B, C státuszúak - figyelmét felkeltsék a magyar borok iránt. Emellett azt is szeretnék, hogy a borászatok forgalma növekedjen, és új termékeket vezessenek be a szuper- és hipermarketekben.

Az AMC megfogalmazta az akció elemeit: kültéri hirdetések (az áruházakhoz vezető utak mentén, illetve a parkolókban), az áruházakban zajló beltéri kampány, amely a hirdetéseken kívül kóstoltatást is jelent. A kampány az ATL és BTL-elemeken túl pr-t is tartalmaz, ez utóbbinak november 15-én kell kezdődnie, míg az ATL-kommunikáció december 1.-26. között zajlik.  

A kereskedelmi láncok december 5-ig pályázhatnak, az AMC 31,25 millió forint utófinanszírozású támogatást szán az adventi akcióra. A pályázatok szakmai bírálatát a Bormarketing Bizottság végzi, majd a végső döntést a szakminiszter hozza meg, a támogatási szerződést várhatóan december 7-én kötik meg.  

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés