hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bodolai bocsánatkérést vár, ha kiderül, hogy színjáték volt az Index széthullása

Bodolai a Media1 rendhagyó rádióműsorában azt mondta: a Gerényi-tervként elhíresült tervezetet nem akarták végrehajtani, ennek ellenére álltak fel az újságírók, és a Fidesz csak „röhögött a markába”, aktív szerepe nem volt a szerkesztőség szétrobbantásában.

hirdetés

 Azt viszont nem tagadta, hogy Vaszily Miklós megjelenésének a cégben szerinte is volt egy érezhetően rossz üzenete (ezt egy másik interjúban Dull is megerősítette), de Vaszily biztosította őt arról, hogy nem akar Origót csinálni az Indexből.

A beszélgetésre meghívták Dull Szabolcsot is, akinek a kirúgásával indultak meg az események, ám a volt főszerkesztő nem akart elmenni a műsorba.

Bodolai azt mondta, hogy Dull megakadályozhatta volna a szétesést, viszont szerinte az nem volt elképzelhető, hogy visszaveszi, illetve Dullnak hátra kellett volna lépnie, ha valóban a szerkesztőség érdekeit tartotta volna szem előtt.(A főszerkesztő kirúgása után a szerkesztőség jelezte, hogy csak akkor dolgoznak tovább, ha Dull Szabolcsot visszaveszik a lap főszerkesztőjének, Bodolai viszont határozottan elzárkózott ezelől.)   

Előkerült egy olyan elmélet is, hogy a stáb távozása azért történhetett, mert már előkészületben volt egy új lap  - ezt, ha így van, Bodolai súlyos hibának tartja, ha pedig a felmondott indexesek két héten belül új oldalt hoznak létre, olyan kiadóval, amely egy hónapja be van jegyezve, akkor bocsánatkérést vár mindenkitől, mert akkor szerinte színjáték volt az egész.

Az Index felmondott újságírói és szerkesztői az általuk létrehozott Facebook oldalon napokkal ezelőtt arra kértek mindenkit, hogy ne kezdjenek pénzgyűjtésbe, mert még ők sem tudják, hogy mi a következő lépés.

Bodolai azt mondta, folyamatosan érkeznek az önéletrajzok, illetve számít arra, hogy sokan meggondolják magukat, többen pedig már bocsánatot is kértek tőle..

A széthullás mögötti felelősöket kereső párhuzamos narratívák közül az egyik szerint Dull folyamatosan egyeztetett baloldali politikusokkal a szerkesztőség tudatos szétrobbantásáról. Erre Dull az ATV műsorában azt mondta, hogy mivel belpolitikai újságíró, sokat beszél politikusokkal, sokan tudják a telefonszámát, és szerinte az nem jó, ha valakinek a híváslistájából kreálnak történeteket.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Pont Itt magazin tematikus online különszámában külföldi jó példákból, a vírushelyzetre adott kreatív megoldásokból is szemezgetnek, ingyenesen letölthető!

Olyan kültérre tervezett alkotásokat várnak, amelyek szabadon, de reflektálnak az elmúlt hónapok helyzetére.

A gála augusztus 30-án, 20 órakor indul a New York-i Barclays Centerben.

A Topo Chico Hard Seltzerrel erősít az üdítőgyártó.

A Facebookot és a Google-t pedig fel kell darabolni, különben egyre nagyobb lesz a hatalmuk.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés