hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bloggerversenyt hirdetett a Nivea

Új termékdizájnnal, összetétellel és weblappal jelentkezik a Nivea Baby. A márka egyúttal blogíróversenyt is hirdet.
hirdetés

Megújult a Nivea Baby termékcsalád, ennek keretében nem csak a termékösszetevők változtak, a csomagolás is átalakult, továbbá májustól több tartalommal és információval jelentkezik a megújult Nivea Baby honlap is.

Az ide látogató kismamák újfajta hírlevélre is feliratkozhatnak, így 2-3 hetente személyre szabott aktuális útmutatókkal és tippekkel lehetnek gazdagabbak a terhesség kezdetétől egészen a gyerekek hároméves koráig.

A megújuló honlappal és hírlevéllel egy időben a Nivea Baby blogíróversenyt hirdet olyan kismamák és gyakorló szülők számára, akik a gyerekneveléssel kapcsolatos mindennapi tapasztalataikat, élményeiket az interneten osztják meg.

A verseny oldalán június 2-ig jelentkezhetnek a bloggerek. A legnépszerűbb blogokra június 2 és 30 között szavazhatnak az olvasók, akik mellett szakmai zsűri is kiválasztja az idei év legjobb Nivea Baby blogját.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés