hirdetés
hirdetés
hirdetés

Beszélgetést szervez a pr-szakmáról az MPRSZ

December 6-án este 7 órától a pr-szakma képviselői a pr viszontagságairól, és lehetséges kiútjairól beszélgetnek az MPRSZ szervezésében.

hirdetés

A Centrál Kávéház Galériájára szervezett évzáró kerekasztal-eseményre azMPRSZ Balaton Anitát, a Café PR ügyvezetőjét, Horváth Magyary Nórát, a K&H kommunikációs ügyvezetőjét, Károlyi Zsuzsannát, az E-On kommunikációs igazgatóját és Maczelka Márkot, a SPAR kommunikációs vezetőjét hívta meg.

A szervezők a kommunikációs szakma más szemszögből való megközelítésérőr is gondoskodtak a Bruck Gábor kríziskommunikációs szakember meghívásával, míg az Ads Interactive ügyvezetője, Németh Iván  a content marketingről és a natív hirdetésekről fog előadást tartani. A kerekasztalban jelen lesz az MPRSZ elnöke, Lakatos Zsófia is, míg a moderátor szerepét Dr. Rácz Gábor, az MPRSZ örökös tagja vállalta.

Az évzáró esemény két részből áll majd, ugyanis este 6-tól, ugyanitt adják át a 2017-es Sándor Imre PR-díj pályázat díjait is.

A díjátadó eseményt követi majd az évzáró PR Kávéházi Est, ahol a szakma fent említett képviselői osztják meg gondolataikat. Az esemény meghívójában olyan kérdések megvitatását ígérik a szervezők, mint hogy „Vajon a gyorsan változó digitális világban szükség van még hosszú távú stratégiákra? Hogyan állja meg a helyét egy pr-szakember a kreatív tartalmakat is gyártó ügynökségek körében? Van-e jövő egy pr-es számára a digitális ügynökségek térnyerése mellett? Hol és miben lehet ránk még szükség? Létezik még klasszikus pr, mi egy pr-ügynökség dolga? Milyen irányt mutatnak a pr-szakma képviselőinek adott díjak? És vajon kell-e a díjazások mentén kijelölt úton haladni az életben maradáshoz? Miben határozhatjuk meg a szakma etikusságát? Érdekel bárkit is manapság a klasszikus pr?”

Az eseményre deceber 6-a, 12 óráig lehet regisztrálni This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három évig dolgoztak együtt, a Mito váltja őket.

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

A HRKOMM Award 2017 győztes pályázatainak bemutatása. Időpont: 2018. február 13.

hirdetés
hirdetés