hirdetés
hirdetés
hirdetés

Belépett a Republic a Fügébe

A Nexus BTL után egy újabb ügynökséggel bővült idén a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) Füge tagozata. A független ügynökségeket tömörítő szekcióhoz a Republic csatlakozott.
hirdetés

A tavaly decemberben újjáalakult Füge elnökség egyik céljaként fogalmazta meg, hogy bővülő tagsággal rendelkezzen. Ez teljesülni látszik, ugyanis idén a Nexus BTL után egy újabb magyar tulajdonú ügynökség, a Republic Advertising & Branding csatlakozott a szervezethez.

A tagság kapcsán Barna Tamás, az ügynökség vezetője azt mondta: „Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy immár mi is az egyesület tagjai lehetünk, hiszen bár a piacon verseny folyik, szükség van az együttműködés ilyenfajta formáinak megteremtésére is. Azt gondolom, hogy a független ügynökségeknek van jövője Magyarországon, mert az általunk képviselt policy, munkamorál és persze szívósság pezsdíti fel a piacot ez által keltve fel egyre több megrendelő érdeklődését. Nemcsak hazai, hanem nemzetközi cégek is sokszor előnyben részesítik a független ügynökségeket, a mi dolgunk pedig az, hogy ezt a bizalmat megtartsuk.”

A Fügéhez kapcsolódó hír, hogy nemrég indult el a tagozat új honlapja, amelyet a tagügynökség házon belül készítettek el.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés