hirdetés
hirdetés
hirdetés

Befektetőhöz csatlakozott Várdy Zoltán

Kockázati tőkebefektetésekben működik közre Várdy Zoltán, a Tv2 volt vezére. A szakember a Primus Capital tanácsadó-testületéhez csatlakozott. A cég egyik legismertebb üzlete az azóta bedőlt Arcusba való befektetés volt.

hirdetés

A Primus Capital nevű kockázatitőke-társaságnál tevékenykedik Várdy Zoltán, a Tv2 októberben leköszönt vezérigazgatója. A szakember nem áll munkavállalói viszonyban a céggel, hanem tanácsadó-testületi tagja annak.

A vezető így nem távolodott el a médiától, hiszen a Primus több esetben is médiacégekbe fektetett a múltban, többek között a portáltechnológiát fejlesztő Sense-Net-be és a Funzine Mediába. A társaság legtöbb sajtóvisszhangot kapott médiás üzlete azonban minden bizonnyal az idei év első felében gyakorlatilag megszűnt Arcus Interactive Grouphoz (AIG) kapcsolódik.

Bruckner Zoltán, Primus Capital vezérigazgatója a Kreatív Online-nak elmondta: a társaság hattagú tanácsadótestületnek neves magyar üzletemberek a tagjai, akik különböző iparági területeken szerzett tapasztalatukkal segítik a céget sikeres befektetési lehetőségek megtalálásában, majd ezen befektetések építésében.

Várdy három évig volt a Tv2 vezérigazgatója, korábban kereskedelmi igazgatóként dolgozott a csatornánál. Utódjának keresése nyáron merült föl először, helyére végül Simon Zsolt, a MEC addigi ügyvezető igazgatója került.

Várdy Zoltán tanácsadói tevékenysége mellett előadóként tevékenykedik a Budapesti Corvinus Egyetem MBA (Master of Business Administration) képzésében.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Több sportszergyártó is úgy érezte, 2020 lesz az év, amikor újra bátrak lehetnek a tervezésnél.

Willaim Goodot léptették elő az újonnan létrehozott pozícióba.

Az első adásban Kádár Tamással, a Sziget ügyvezetőjével beszélget főzés közben. 

Az UNICEF szerint a koronavírus évtizedekre visszavetheti a más halálos betegségekkel szembeni küzdelmet.

A Frust című széria forgatása 2021-ben kezdődik Belgrádban.

hirdetés
hirdetés

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!