hirdetés
hirdetés
hirdetés

Befektetőhöz csatlakozott Várdy Zoltán

Kockázati tőkebefektetésekben működik közre Várdy Zoltán, a Tv2 volt vezére. A szakember a Primus Capital tanácsadó-testületéhez csatlakozott. A cég egyik legismertebb üzlete az azóta bedőlt Arcusba való befektetés volt.

hirdetés

A Primus Capital nevű kockázatitőke-társaságnál tevékenykedik Várdy Zoltán, a Tv2 októberben leköszönt vezérigazgatója. A szakember nem áll munkavállalói viszonyban a céggel, hanem tanácsadó-testületi tagja annak.

A vezető így nem távolodott el a médiától, hiszen a Primus több esetben is médiacégekbe fektetett a múltban, többek között a portáltechnológiát fejlesztő Sense-Net-be és a Funzine Mediába. A társaság legtöbb sajtóvisszhangot kapott médiás üzlete azonban minden bizonnyal az idei év első felében gyakorlatilag megszűnt Arcus Interactive Grouphoz (AIG) kapcsolódik.

Bruckner Zoltán, Primus Capital vezérigazgatója a Kreatív Online-nak elmondta: a társaság hattagú tanácsadótestületnek neves magyar üzletemberek a tagjai, akik különböző iparági területeken szerzett tapasztalatukkal segítik a céget sikeres befektetési lehetőségek megtalálásában, majd ezen befektetések építésében.

Várdy három évig volt a Tv2 vezérigazgatója, korábban kereskedelmi igazgatóként dolgozott a csatornánál. Utódjának keresése nyáron merült föl először, helyére végül Simon Zsolt, a MEC addigi ügyvezető igazgatója került.

Várdy Zoltán tanácsadói tevékenysége mellett előadóként tevékenykedik a Budapesti Corvinus Egyetem MBA (Master of Business Administration) képzésében.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A több éves nagyvállalati HR vezetői tapasztalattal rendelkező Kárpáti Diána 2019 májusától a cégcsoport tagja.

A győztesek mámorától egészen Galactic Jackson szettjéig dokumentáltuk az eseményeket.

A hírek szerint több ezer szellemi munkát végző alkalmazottat küldenek el a cégtől a közeljövőben.

A Property Market meghívásos tenderén három ügynökség indult, a két körös kiválasztási folyamat végén pedig a Black Page Consulting nyert.

Mint kiderült, a kiadóvállalat fiókjait azért zárolta a Facebook mert egyikük megsértette a reklámszabályzatot.

hirdetés
hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.