hirdetés
hirdetés
hirdetés

Befektetőhöz csatlakozott Várdy Zoltán

Kockázati tőkebefektetésekben működik közre Várdy Zoltán, a Tv2 volt vezére. A szakember a Primus Capital tanácsadó-testületéhez csatlakozott. A cég egyik legismertebb üzlete az azóta bedőlt Arcusba való befektetés volt.

hirdetés

A Primus Capital nevű kockázatitőke-társaságnál tevékenykedik Várdy Zoltán, a Tv2 októberben leköszönt vezérigazgatója. A szakember nem áll munkavállalói viszonyban a céggel, hanem tanácsadó-testületi tagja annak.

A vezető így nem távolodott el a médiától, hiszen a Primus több esetben is médiacégekbe fektetett a múltban, többek között a portáltechnológiát fejlesztő Sense-Net-be és a Funzine Mediába. A társaság legtöbb sajtóvisszhangot kapott médiás üzlete azonban minden bizonnyal az idei év első felében gyakorlatilag megszűnt Arcus Interactive Grouphoz (AIG) kapcsolódik.

Bruckner Zoltán, Primus Capital vezérigazgatója a Kreatív Online-nak elmondta: a társaság hattagú tanácsadótestületnek neves magyar üzletemberek a tagjai, akik különböző iparági területeken szerzett tapasztalatukkal segítik a céget sikeres befektetési lehetőségek megtalálásában, majd ezen befektetések építésében.

Várdy három évig volt a Tv2 vezérigazgatója, korábban kereskedelmi igazgatóként dolgozott a csatornánál. Utódjának keresése nyáron merült föl először, helyére végül Simon Zsolt, a MEC addigi ügyvezető igazgatója került.

Várdy Zoltán tanácsadói tevékenysége mellett előadóként tevékenykedik a Budapesti Corvinus Egyetem MBA (Master of Business Administration) képzésében.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus