hirdetés
hirdetés
hirdetés

Befektetőhöz csatlakozott Várdy Zoltán

Kockázati tőkebefektetésekben működik közre Várdy Zoltán, a Tv2 volt vezére. A szakember a Primus Capital tanácsadó-testületéhez csatlakozott. A cég egyik legismertebb üzlete az azóta bedőlt Arcusba való befektetés volt.

hirdetés

A Primus Capital nevű kockázatitőke-társaságnál tevékenykedik Várdy Zoltán, a Tv2 októberben leköszönt vezérigazgatója. A szakember nem áll munkavállalói viszonyban a céggel, hanem tanácsadó-testületi tagja annak.

A vezető így nem távolodott el a médiától, hiszen a Primus több esetben is médiacégekbe fektetett a múltban, többek között a portáltechnológiát fejlesztő Sense-Net-be és a Funzine Mediába. A társaság legtöbb sajtóvisszhangot kapott médiás üzlete azonban minden bizonnyal az idei év első felében gyakorlatilag megszűnt Arcus Interactive Grouphoz (AIG) kapcsolódik.

Bruckner Zoltán, Primus Capital vezérigazgatója a Kreatív Online-nak elmondta: a társaság hattagú tanácsadótestületnek neves magyar üzletemberek a tagjai, akik különböző iparági területeken szerzett tapasztalatukkal segítik a céget sikeres befektetési lehetőségek megtalálásában, majd ezen befektetések építésében.

Várdy három évig volt a Tv2 vezérigazgatója, korábban kereskedelmi igazgatóként dolgozott a csatornánál. Utódjának keresése nyáron merült föl először, helyére végül Simon Zsolt, a MEC addigi ügyvezető igazgatója került.

Várdy Zoltán tanácsadói tevékenysége mellett előadóként tevékenykedik a Budapesti Corvinus Egyetem MBA (Master of Business Administration) képzésében.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A GVH szerint megtévesztették a fogyasztókat a Most generáció kampányával.

Az emlékműsor után Bryant utolsó NBA-mérkőzését is levetítik.

A Mirror is felkapta a fejét a fitnesszpápa hibátlan érvelésére.

A Media1 szerint a hírműsorok felügyelete tartozik majd Hardy Mihályhoz.

Kiadója az önkormányzat vagyonkezelő cége.

hirdetés
hirdetés

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók